BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  DÜNYA

Ünlü rahip çok fena yakalandı!!!

Skandal videodaki kişi 40 yıllık kilise rahibi ve eski banka ceosu çıktı. Seks partilerini ve uyuşturucu partilerini anlatırken yakalandı.

Abone ol

İngiltere’de metodist kilise rahibi ve eski Co-operative bankası CEO su 63 yaşındaki Paul Flowers uyuşturucu madde satın alırken kayıt altına alındı.

 Filmde bir arabanın içinde uyuşturucu satıcısının eline para sayarken görüntülenen Paul Flowers, 300 pound ücret karşılığında kokain, kristal meth ve ketamin maddelerini satın aldı. Flowers’ın yönetiminde ilk 6 ayda co-operative bankasının 700 milyon pound kaybetmesi gündeme bomba gibi düştü ve Flowers  İngiltere’de haftanın tartışma konusu oldu.

AİLE VE İŞ STRESİ YÜZÜNDEN OLDU
Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Paul Flowers ‘’Yaptığım bu aptalca ve yanlış hareketlerden dolayı özür dilerim en kısa zamanda profesyonel yardım alacağım’’ dedi.  Rahip, uyuşturucu kullanımının sebebini; Bankadaki pozisyonunun ve aile yaşantısındaki çalkantıların üstünde yarattığı baskı  olduğunu söyledi.

Metodist Kilisenin 40 yıllık rahibi olan Paul Flowers  2010’dan bu yılın mayıs ayına kadar Co-operative Bank’ın ceo’luğunu yapmıştı. 6 aylık zararın ardından Flowers’ın istifa etmesi ve kötü madde alışkanlığınında belgelenmesi ülkede skandal etkisi yarattı.

EŞCİNSEL PARTİ

Paul Flowers kayıtlarda uyuşturucu ticaretinin yanı sıra konuşmalarıylada dikkat çekti. Flowers’ın mesajlaşmalarında da parti için planladıklarının nasıl iki günlük uyuşturucu dolu eşcinsel grup eglencesine döndüğünü ve bir başka seferinde çok iyi malı nasıl çektiğini anlatarak hava atması İngiltere’de gündem yarattı.

EN KISA ZAMANDA ARAŞTIRACAĞIZ

Videonun ortaya çıkmasından sonra Metodist kilise yaptığı resmi açıklamada; ‘’Rahiplerimizden yüksek standartlarda yaşam tarzı bekliyoruz ve konu hakkında araştırmaya başlıyoruz bu yaşananlar suç ise polislede işbirliği yapmaya hazırız’’  dedi.

uyusturucu.jpg