BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Ünlü ozan Neşet Ertaş'ı öldürdüler

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı ve ozan Neşet Ertaş'la ilgili olarak sosyal medyada öldüğü yönünde yayılan asılsız haberler sanatçının tepkisine yol açtı

Abone ol

Bir ay içinde ikinci kez öldüğü yönündeki haberlerin yayılması üzerine sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yapan Ertaş, "Duydum ki yine ölüm haberlerim çıkmış. Daha önce de bu tür asılsız haberler çıkmıştı. Bu haberler beni üzüyor" dedi. Ertaş halen özel bir hastanede tedavi görüyor.

DAHA SİZE ÇOK KONSERLER VERECEĞİM

Ertaş, 27 Ağustos'ta 'öldü' söylentileriyle karşılaşmıştı. Ertaş, resmi twitter hesabından bu durumu yalanlayarak, "İki gündür bazı yerlerde öldü haberlerim çıkmakta. Daha önce de bu tür asılsız haberler çıkmış. Bu asılsız haberler beni çok üzmüştür. Sevenlerim merak etmesin iyiyim. Daha sizlere çok konserler vereceğim. Sevgiyle kalın" demişti.

Aynı haber dün akşam saatlerinde tekrar yayılınca Neşet Ertaş, hasta yatağından yeni bir duyuru yapmak zorunda kaldı. Bu yalan haberlere üzüntüsünü ve sitemini dile getiren Ertaş, "Merhaba sevenlerim. Duydum ki yine öldü haberlerim çıkmış. Daha önce de bu tür asılsız haberler çıkmıştı. Bu haberler beni çok üzmektedir. Benimle ilgili sağlıklı haberleri buradan alabilirsiniz. Sevenlerim merak etmesin iyiyim. Sevgiyle kalın" ifadelerini kullandı.

Neşet Ertaş'ın menajeri Gülsüm Sarıkaya, bu haberlere Ertaş ailesinin çok üzüldüğünü belirterek, "Neden sürekli böyle yalan haberler çıkıyor anlamıyoruz. Ustanın sevenleri içini rahat tutsun. O hastalığı kendisine yakıştırmıyor ve sağlığına yeniden kavuşarak konserlere çıkacağından emin. Halkımız bu tür yalan haberlere itibar etmesin" dedi.