BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncuya şok suçlama

Prof. Dr. Murat Öncel 'Can güvenliğim yok' diyerek kendisine koruma talep etti

Abone ol

Prof. Dr. Murat Öncel, olaylı bir boşanma süreci yaşadığı eşi oyuncu Şahnaz Çakıralp'in kendisini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Can güvenliliğin olmadığını ileri süren Murat Öncel, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek koruma istedi.

KORUMA İSTEDİ

Bugün'ün haberine göre geçen yıl Mayıs ayında Şahnaz Çakıralp ile evlenen Murat Öncel, Eylül 2011'de mahkemeye başvurarak eşine boşanma davası açtı. Dava sürecinde de çift, birbirleri hakkındaki açıklamaları ile gündeme geldi.

Son olarak Murat Öncel (bugun) dün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek, eşi Şahnaz Çakıralp hakkında suç duyurusunda bulundu. Murat Öncel, "Şahnaz bir ortak arkadaşımıza, 'Benim sevgilim var. Murat'ı vurdurturum' demiş. Beni ölümle tehdit ediyor. Can güvenliğim yok. Koruma istedim" dedi. Şahnaz Çakıralp'in boşanmak için 10 milyon lira istediğini öne süren Murat Öncel, avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldıktan sonra Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne koruma talebinde bulunmak üzere gitti.