BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncudan çıplak fotoğraf itirafı

Ünlü oyuncu James Franco, yılın kelimesi ve hareketi seçilen selfie çekmenin inceliklerini anlattı.

Abone ol

İngiltere'nin saygın üniversitelerinden Oxford, "Bir kişinin telefon kullanarak kendi fotoğrafını çekmesi" anlamına gelen "selfie"yi 2013 yılının sözcüğü ilan etti.

ÇIPLAK POZ VERMEYİ TERCİH EDİYOR

İnternette ‘selfie kralı’ olarak anılan aktör James Franco, yılın fenomeni için The New York Times gazetesine selfie çekmenin inceliklerini ve ünlüler için neden önemli olduğunu anlatan bir yazı kaleme aldı. Dikkat çekmenin yeni bir güç olduğunu ifade eden Franco, “Eğer sizde insanların ilgisini çektiğiniz bir insansanız, selfie bunun için en güçlü seçenek. Bu pozları paylaşmak için çok farklı nedenlerimiz olabilir, ancak onlar sayesinde dünyaya kişiliğimiz hakkında bilgi sunuyoruz. Bir hesaba girip selfie göremeyince üzülüyorum. Sosyal medya çağında, selfie birinin gözlerinin içine bakıp ‘merhaba’ demek” sözleriyle düşüncelerini açıkladı.

Franco, selfie çekmenin inceliklerini de anlatmayı ihmal etmedi. Genellikle köpek yavruları ya da çıplak poz vermeyi tercih ettiğini belirten oyuncu, bunun daha çok dikkat çektiğinin altını çizdi.