BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,88
HABER /  MAGAZİN

Ünlü modelin Kamboçya fotoğrafları dikkat çekti!

İngiliz süpermodel Rosie Huntington-Whiteley, instagram hesabından yayınladığı Kamboçya fotoğrafları ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Victoria's Secret'ın en ünlü ve en güzel meleklerinden biri olan Rosie Huntington-Whiteley, UNICEF için yaptığı yolculuk ile dikkat çekti. 

İngiliz süpermodel Rosie Huntington-Whiteley UNICEF yardım kuruluşu ile birlikte gittiği Kamboçya yolculuğunun fotoğraflarını instagram hesabından paylaşması ile sosyal medyada büyük dikkat çekti. 8 Haziran'da İngiltere'nin  ITV adlı televizyonunda yayınlanacak Soccer Aid adlı filmin çekimleri için gittiği Kamboçya'da UNICEF yardım kuruluşu ile ülkedeki yoksulları ve yardıma ihtiyaç duyanları ziyaret etti.

1.20140404091536.jpg

Aktristlik için ülkede bulunan İngiliz süper model ülkenin kalabalık gecekondularının ve köylerinin bulunduğu bölgelerde açlık, hastalık ve yoksulluğa karşı mücadele eden çocuklarla çektirdiği fotoğrafları instagram hesabından yayınlaması ile büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Paylaştığı fotoğrafın altına 'Kamboçya'ya geldiğim ilk gün tanıştığım bu çocukların yaşadıkları zorlu yaşam koşullarına rağmen onlara ilham olmaya çalıştım' notu ile dikkat çekti.

2.20140404091858.jpg

SoccerAid tişörtü ile Kamboçya'da bulunan köylü bir kadın ile samimi bir poz veren ünlü süpermodel @unicef_uk #socceraid #CAMBODIA #INSPIRATION' hastagleri altında insanların zorlu yaşam koşullarına rağmen çok samimi ve candan olduğunu belirterek insanlara ilham vermeleri için büyük bir kampanya'ya imza attı.

3.20140404092112.jpg

Victoria's Secret modeli Rosie Huntington-Whiteley'in UNICEF için yer aldığı SoccerAid film kampanyası sosyal medya kadar magazin basınında da büyük dikkat çekip tebrik topladı ve ünlü modelin bu yer aldığı sosyal sorumluluk projesinden dolayı ayakta alkışlandı. İngiltere'de yayınlanacak filmin biletlerinin hasılatının Kamboçya'daki çocuklara yardım olarak gideceği de belirtildi.