BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.444,91
HABER /  MAGAZİN

Ünlü model kusursuz fiziğinin sırlarını açıkladı!

SportsIllustrated'ın ünlü foto modeli Nina Agdal kusursuz fiziğinin sırrını açıkladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

SportsIllustrated dergisinin ünlü foto modeli Nina Agdal kusursuz fiziğinin sırrını geçtiğimiz gün paylaştığı resimler ile açıkladı. 

22 yaşındaki ünlü fotomodel Nina Agdal ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile gece klubü çıkışı magazin basınına yakalanması ile gündeme oturmuştu. Magazin basınında uzun süre yer alan ünlü model Nina Agdal sosyal paylaşım sitesi instagram'dan paylaştığı fotoğraflar ile de adından söz ettirmeye devam etti.

nina-2.jpg

SportsIllustrated dergisinin ünlü fotomodeli geçtiğimiz günlerde yayınladığı kaslı sırt fotoğrafı ile instagram hesabındaki takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulurken aynı zamanda sanal alemde en çok konuşulan isimlerin arasında yer almıştı. Ünlü modelin kusursuz fiziğinin sırrı merak edilirken Nina Agdal yayınladığı yeni fotoğraf ile kusursuz fiziğe sahip olmasının sırrını paylaştı.

nina-1.jpg

Elinde bir kutu ile fotoğraflar paylaşan ünlü model Nina Agdal devamlı olarak kutu indirip kaldırarak kaslı ve düzgün bir sırta sahip olduğunu belirtti.22 yaşındaki fotomodel evinde herdaim dolu kutular bulunduğunu ve kutularını sayısız bir şekilde indirip kaldırarak güzel bir vücuda sahip olduğunu belirtti. Ünlü güzelin kutu açıklaması magazin basınında şaşkınlık yaratırken sosyal medyada kutu antrenmanı koşulan konuların başında geldi.