BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Ünlü model Cannes'a damga vurdu!

Brezilyalı ünlü model Alessandra Ambrosio Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseler ve kusursuz fiziği ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Victoria's Secret'ın Brezilyalı ünlü modeli Alessandra Ambrosio 67. Cannes Film Festivali'ndeki etkinliklerde yer aldığı elbiseleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Victoria's Secret'ın Brezilyalı ünlü modeli Alessandra Ambrosio Cannes Film Festivali'nde düzenlenen etkinliklerde güzelliği ve şıklığı ile dikkat çekmeye devam ediyor.33 yaşındaki ünlü iç çamaşırı modeli Alessandra Ambrosio Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen Puerto Azul Deneyim Gecesi'nde kameralara yakalandı. 

1.20140522110144.jpg

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen etkinliğine sosyeteden ve ünlülerden büyük bir akın gerçekleştirilirken ünlü model Alessandra Ambrosio beyaz boncuklar oluşturulan desenli şifon elbisesi ile göz kamaştırdı. 33 yaşındaki ünlü modelin kusursuz fiziği dikkat çekerken ünlü modeli elbisesindeki sırt dekoltesi dikkat çekti. Brezilyalı ünlü model Alessandra Ambrosio taşlı elbisesi ile kombine ettiği mücevherleri ve çantası ile dikkat çekerken ünlü modeli sade saç ve makyajı büyük beğeni topladı.

2.20140522110518.jpg

2 çocuk annesi Brezilyalı ünlü model Alessandra Ambrosio, kusursuz fiziği ve giydiği birbirinden şık elbiseler ile 67. Cannes Film Festivali'ne damga vururken ünü model instagram hesabından Côte d'Azur sahil şeridinde San Pellegrino sodası ile Fransa'nın muhteşem manzarasını yayınladığı fotoğrafı ile sosyal medyada büyük dikkat çekti.