BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,10
ALTIN 2.515,91
HABER /  DÜNYA

Ünlü medyumun feci sonu

Bursa’da 67 yaşındaki ünlü medyumun cesedi, toprağa gömülmüş olarak bulundu.<br/>Edinilen bilgiye göre, geçen hafta karakola müracaatta bulu...

Abone ol

Bursa’da 67 yaşındaki ünlü medyumun cesedi, toprağa gömülmüş olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, geçen hafta karakola müracaatta bulunan 28 yaşındaki kadın, sanatçı İbrahim Tatlıses’in de yakın dostu olan 67 yaşındaki medyum kocasının kaybolduğunu söyledi. Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, kadının çelişkili ifadeleri üzerine soruşturmasını derinleştirdi. Sorgu sonrası medyum İsmet Halit Kayaokay’ın, iple boğulduktan sonra Panayır Mahallesi’ndeki bir dere yatağına gömüldüğü ortaya çıktı.
Kan donduran vahşetin ardından gözaltına alınan şüpheli eş,kocasının kendisine sürekli şiddet uyguladığını, ölmekten korktuğu için kocasını sevgilisiyle öldürdüklerini itiraf etti. Genç kadına, kocasının medyum seansında tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başladıkları 50 yaşındaki N.Y.’nin de olaya yardımcı olduğu iddia edildi.

OTOPSİ YAPILACAK
Savcılık tarafından gece yarısı kazılan mezardan çıkarılan ünlü medyumun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gözaltında bulunan iki sevgilinin işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Bu arada, genç kadının 5 ay önce kocasından şiddet gördüğü için adliyeye başvurduğu ve medyuma evden uzaklaştırma cezası verildiği, bu olayın ardından Adana’daki ailesinin yanına giden S.K.’nın kocasının gelip özür dilemesi üzerine tekrar evine geri geldiği kaydedildi.
Öte yandan medyum Kayaokay’ın 2006 yılında bir gasp olayının mağduru olarak polise müracaat ettiği öğrenildi.
(İHA)