BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Ünlü medyum Türkiye'nin falına baktı!

Johnny Depp, Kate Moss, Vanessa Williams gibi starların medyumu İstanbul’daydı. Dev şirketlerin CEO’ları da müşterisi olan Maria Papapetros’a göre Türkiye ekonomisi 2015’te uçuşa geçecek

Abone ol

Hollywood starlarının danışmadan dışarıya adım atmadığı ünlü medyum Maria Papapetros İstanbul’daydı... Girit doğumlu, 70 yaşında olduğuna inanmannın güç olduğu Papapetros'un müşterileri arasıdna Dennis Haysbert, Goldie Hawn, Kelly Rutherford, Marcia Cross, Johnny Depyp, Kate Moss, Naomi Campbell gibi isimler var.

Milliyet yazarı Songül Hatısaru, Papapetrus ile görüştü, Türkiye'nin falına baktırdı. İşte Songül Hatısaru'nun köşesine taşıdığı Türkiye kehanetleri:

Dizilerin baş tacı

Papapetros’un öngörüleri o kadar yüksek ki Hollywood film endüstrisi diziler için kendisinden danışmanlık alıyor. Demi Moore’un ‘The Butcher’s Wife’ ve “Ghost” filmlerine danışmanlık yapan oydu. Desperate Housewives dizisinin de danışmanı. Hollywood starları ağzı açık onu dinliyor, yönetmenler içeriği spiritüel konular olmasa dahi dizileri ona danışıyor. Koca koca şirketlerin tepe yöneticilerine, liderlere de danışmanlık yapıyor, Clinton ve Bush dönemindeBeyaz Saray’a girip çıktığı söyleniyor.

Böyle içgörülere sahip birisiyle sohbet imkanı yakalamışken yaklaşan seçimleri sordum. 3 - 5 saniyeliğine gözlerini kapatıp, seçim sonuçlarının sürpriz yaşatacağını söyledi. Katılımın üst düzeyde olması beklenen seçimler için aksi yönde tahminlerde bulundu.

‘Haziran müjdesi’ verdi

Seçimlerde son iki günde kararsız kalıp oy kullanmayacak insan sayısı beklentilerin çok üstünde olacakmış. Ekonomimizi konuşmak için Türkiye’nin burcunu sordu... Cumhuriyet 29 Ekim’de kurulduğu için akrep dedim.

Ekim - Aralık aylarından itibaren finansal piyasalarda yükseliş yaşanacağını söyledi. Ancak ciddi yükseliş 2015 Haziran’ından sonra olacakmış. Bu tarihten itibaren yüklü yabancı yatırımlar da gelecekmiş. Bazı Türk işadamlarının da ona tarot falı baktırdığını biliyorum. “Size en çok neyi soruyorlar?” dedim.

Japon işadamları aileleriyle ilgili soru sorarken Türk işadamları kendileri için hangi ülkelerde gelecek gördüğünü, nerelerde iş yapmalarının iyi olacağını soruyorlarmış. ‘Kendi Gücünü Keşfet ve Yepyeni Bir Gelecek Yarat’ kitabı Türkçe’ye de çevrilen Papapetros, yaz aylarında Türkiye’ye gelip, Los Angeles’ta yaptığı psişik güçlenme workshopları yapacakmış.