BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Ünlü komedyenden tebessüm ettiren yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, programcı Acun Ilıcalı’nın kendisine rekor bir teklifte bulunduğu haberlerini kendi üslubuyla eleştirdi. <br/>Yılm...

Abone ol

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, programcı Acun Ilıcalı’nın kendisine rekor bir teklifte bulunduğu haberlerini kendi üslubuyla eleştirdi.
Yılmaz, "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve "O Ses Türkiye" programlarının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın kendisine rekor bir teklifte bulunduğu iddialarına Twitter üzerinden yanıt verdi. Ünlü komedyen Yılmaz, " ’Teklif ettik kabul etmedi’ isimli haberleri tebessümle karşılıyorum. ;)) 54 milyon teklif ettik kabul etmedi. Para cebimizde kaldı ! Eee ? Taksici kardeşler sorar, ’abi yeni dizi var mı ?’ ona benziyor bu haberler ! Ben TV’de program hiç yapmadım ki ;) Teklif nereden çıktı? Rakam da vermişler :)) Hayalimdeki rakamın hayalini kurmanın hayali !" dedi.
Öte yandan en çok takipçisi olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, eşi ve oğlunun fotoğrafını da sevenleriyle paylaştı. Yılmaz, fotoğrafa bir de "Çözüm ortaklarım Ahu ve Kemal Yılmaz ile yine bir etkinlikteyiz" şeklinde not ekledi.
(İHA)