BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ünlü isimler bu partide buluştu

Yeni yıla az bir süre kala ünlü isimler verilen partide buluştu. Peki kimler nasıl katıldı ve gecede neler yaşandı?

Abone ol

Show TV'nin İç Yapımlar ekibi, önceki gün verilen yeni yıl partisinde  buluştu. Çok sayıda ünlünün katıldığı partide Nuran Sultan yaptığı göbek şovuyla büyük alkış topladı.

ÇİFTE KUTLAMA
Partiye yalnız katılan Ebru Şallı, bir ara 'merhaba' demek için Seda Sayan ve Fatih Ürek'in masasına gitti. Şallı'yı öpmek için ayağa kalkan Ürek, önündeki şarabı Seda Sayan'ın üstüne döktü. Eski dansçı Burçin Orhon ise, geceye eşi Süheyl Uygur'la katıldı. Orhon, evliliklerinin 15'inci yıldönümüne denk gelen gecede eşine sürpriz yaparak pasta kesti.

VE ÜNLÜ ÇİFT YİNE AYRILDI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Bir ayrılıp bir barışan çift Demet Akalın ile Önder Bekensir, yeniden ayrılık kararı aldı.

İşte Önder Bekensir'in yaptığı ayrılık açıklaması:

"Kamuoyunun bilgisi dahilinde olan ve Sn. Demet Akalın ile sürdürmekte olduğumuz birlikteliğimizi karşılıklı hoşgörü ve anlayış sınırları içinde,konuşurak sona erdirmiş bulunmaktayız. Sizlerle paylaştığım ve birince ağızdan yaptığım bu basın açıklaması doğrultusunda, sizlerden de tarafların medeni ölçüler dahilinde almış olduğu bu karara ilişkin olarak, ücüncü kişi ve kurumlara veya çeşitli söylentilere dayalı haberler yapmamanızı, bu tür bilgilere itibar etmemenizi rica eder, saygılarımı sunarım."

O DA TİWİTTER'DE TANITIM YAPANLARDAN
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

atv'de yayınlanan 'Bitmeyen Şarkı' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Bergüzer Korel şimdilerde Twitter'da, ablası Zeynep Korel'in tasarladığı çantaların tanıtımını yapıyor.

YENİ ÜYE OLDU
Korel geçtiğimiz günlerde, yeni üye olduğu Twitter'a şöyle yazdı: "www.piura.com.tr adresinde Zeynep Korel'in harika tasarımlarını bulacaksınız. Peru kumaşlarıyla ve yerli dokumalarla kişiye özel tasarımlar yapıyor." Uzun yıllar Amerika, İngiltere ve Peru'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye 'ye gelen Zeynep Korel, çantalarını piura.com.tr adresinde, 85-325 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyor. Çantalarının kendine özel bir kişiliği olduğunun altını çizen abla Korel, sitesinde tasarımlarının en belirgin kişilik özelliklerini, doğum yerini ve adını da belirtiyor.

KAYAHAN'DAN ELEŞTİRİLERİ YANIT GELDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Kayahan, "Bir yılda şarkı mı yazılır!" eleştirisine yanıt verdi: Şarkının bir satırı için 100 tane alternatif vardır!

19 AYRI DÜZENLEME YAPTIM
'365 Gün' isyanı! Kayahan, '365 Gün' şarkısına yöneltilen eleştirilere şaşırdığını söyledi: "Bir yılda şarkı mı yazılır diyorlar. Ben, 'Geceler' şarkısı için 1.500 sayfa müsvette yazdım. Bir satır için 100 tane alternatif  çıkıyor. Bu şarkının 19 ayrı düzenlemesi var. Her düzenleme 25-30 gün sürüyor. Hesaplayın bakalım, bir şarkı ne kadar zamanda ortaya çıkabiliyor..."

40 YILDA 50 TANE HİT'İM VAR
KAYAHAN şarkı yazmayı alışveriş  benzetti: "Nasıl mağazaya gidince 20 elbise giyip çıkarıyorsanız, şarkı yazarken de durum aynı. Bilmeyene iş kolaytabii. Bazıları yolda bulduğu taşı heykel sanıyor ama onu oymak gerekir. 40 senede 50 tane hit yapmışım. Titizlendiğim için şarkılarım kalıcı."

'BİTTİ' DİYEN ÖZÜR DİLEDİ
Kayahan: "1993'te 'Odalarda Işıksızım' şarkım çıktığında, bazı paralıaskerler, "Kayahan bitti, bize böyle şarkıları kakalıyor" demişlerdi. Ama o şarkım hâlâ dinleniyor. Beni o gün eleştirenler ise sonra arayıp özür dilediler..."

AVŞAR KIZINDAN SARAN AÇIKLAMASI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Ünlü sanatçı önceki gece TV8’in Maslak Ayazağa’daki binasında yapılan yılbaşı partisine katıldı. Gecede basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, “2011 yılında yeni bir aşk olabilir mi?” sorusuna “Olmasa daha iyi. Daha yeni yeni yalnızlığın tadını çıkarmaya başladım. Hayatında birinin olması şart değil ki” yanıtını verdi.

Sanatçı, Sadettin Saran’la geçtiğimiz aylarda biten ilişkileri için de şunları söyledi: “Olmadı, demek kısmet değilmiş. Çok sevdiğim biri, Allah onu da mutlu etsin. Bundan sonra yeni bir ilişki istemiyorum. Çalışmaya ara vermiştim, artık çalışmak istiyorum.”

ÜNLÜ ÇİFT  TANITIM KAMPANYASI İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


EMRE Altuğ-Çağla Şıkel çifti, Kalbim Stik'in tanıtım kampanyası için kamera karşısına geçti. Çift, Umur Turagay'ın yönettiği reklam filmlerinin çekimlerinde, iki günü mutfakta geçirdi.

ÇEKİMLER EĞLENCELİYDİ
Çekimlerde çok eğlenen çift, vakit buldukça birlikte yemek pişirdiklerini söyledi.

TATLISES SİNEMA KAPATTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Ataköy'de Arda Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal için, Mustafa Sandal'ın akrabaları için sinema kapatmasının ardından,modaya İbrahim Tatlıses de uydu! Ünlü sanatçı Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi'nde dostları için sinema kapatıp 'Çakallarla Dans' filmini izledi.