BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.408,82
HABER /  DÜNYA

Ünlü hocadan şok iddia! Trump'ın içine cin kaçmış

Erbil'de yaşayan ve bölgenin en ünlü "cinci hoca"larından olan Mele Ali Kelek, ABD Başkanı Donald Trump'ın içinde cin kaçtığını söyledi.

Abone ol

Irak'ın ve Ortadoğu'nun en ünlü cinci hocalarından olan ve ünü ülkesini de aşan Mele Ali Kelek, "Muhammed Resullulah Hastanesi" adını verdiği mekanında her gün yüzlerce kişiyi "tedavi" ediyor.

Rudaw internet sitesine konuşan Kelek, birçok üst düzey yetkilinin tedavi amaçlı kendisini ziyaret ettiğini ifade ederek, "Onları sopayla döverek tedavi ediyorum" dedi.

"IRAK SEMALARINDA CİNLER GEZİYOR"

Irak semalarında çok sayıda cinin gezdiğini söyleyen Mele Ali, "Şeytan  Irak ile  Suriye arasında cirit atıyor" dedi.

Şikayetlerden dolayı birçok kez hasta kabul ettiği mekanı kapatılan Kelek, yine de işini sürdürüyor.

İşte Mele Ali Kelek'in Rudaw'a verdiği oldukça renkli röportaj:

Çok sayıda üst düzey yetkilinin tedavi için sizi ziyaret ettiği ifade ediliyor. Bu doğru mu?

Bazı üst düzey yetkililer geldi. Kanser başta olmak üzere bazı hastalıkları tedavi ettim. Ancak isim vermek istemiyorum. Eski  Irak Başbakanı Nuri Maliki'ye yakın üst düzey yetkililer de geldi. Onları da tedavi ettim.

Goran lideri Newşirwan Mustafa'nın hasta olduğu medyaya yansıdı. Onun hastalığı nedir? Tedavi edebilecek misiniz?

Evet o ağır bir hastalığa yakalanmış. Sigara onu olumsuz etkilemiş. Henüz tedavisi için bir talep almadım. Ancak bana gelirse Allah'ın izniyle onu da tedavi ederim. Benim için bir belediye işçisi ile devlet başkanı aynı.

Dünya ABD Başkanı  Donald Trump'ın yaptıkları karşısında şaşkın. Ne dersiniz?

Trump'ın içine cin kaçmış. Onun normale dönmesi için ayağının altından vurulması lazım. O bozulmuş, sınırlarını aştı. O bir hasta, tedaviye ihtiyacı var. Eğer tedavi edilmeden bu haliyle devam ederse başkanlığını tamamlayamaz ya delirir ya da öldürürler. Trump herkese saldıran bir mahluk haline gelmiş.