BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,15
ALTIN 2.479,77
HABER /  MAGAZİN

Ünlü çiftin evliliği bitiyor! Pijamalı ilan

Justin Timberlake ve Jessica Biel çiftinin evlilikleri sallantıda dedikoduları günden güne büyüyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Justin Timberlake ile Jessica Biel çiftinin evlilikleri bitme noktasına mı geldi? Dedikodular günden güne çığ gibi büyüyor.


Bir yılı aşkın süredir evli olan Justin Timberlake ve Jessica Biel çifitinin evlilikleri sallantıda dedikoduları günden güne büyüyor. Ünlü oyuncu Jessica Biel'in yalnız başına paylaştığı noel fotoğrafı dedikoduları doğrular nitelikte.

Ünlü oyuncu Jessica Biel'in noel gecesi tek başına pijamaları paylaştığı fotoğraf ve altına yazdığı yorum ayrılık dedikodularını doğrular nitelikteydi.jessica-biel-2.jpg

Paylaştığı fotoğrafın altına 'Eğer tatil pijamaları yanlış ise bende doğru olmak istemiyorum' yorumunu yazması ünlü çiftin evliliklerindeki sorunun günden güne büyüdüğü söylentilerini doğrular nitelikteydi.

jt.jpgBiel ve Timberlake çiftinin evliliklerinde sorunlar olduğu iddiaları ilk olarak Amerikan Müzik Ödülleri töreninde Justin Timberlake'in yalnız katılması ile başlamıştı. Timberlake'in Amerika konser turnesinin ortasında evlilik yüzüğünün parmağında bulunmaması iddiaları körüklemişti. 

Ardından 21 Aralık'taki SNL Noel Partisi çekimlerine Justim Timberlake'in yalnız başına katılması ve parmağında yüzüğünün olması yeniden dikkat çekti. Partide keyfinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen ünlü şarkıcı Justin Timberlake müzik dünyasını kasıp kavuran 'Mirror'şarkısı ile ilgili verdiği demeçte;
'Miror şarkısı aynalarda hissetmek gibidir bilirsiniz.İnsanın diğer yarısı olan kişi için yazılmış bir aşk şarkısı. Artık bu bir oyun haline geldi bir süre sonra aynaya baktığınızda tek gördüğünüz kendiniz ve yalnızlığınız' diyerek evliliklerindeki sorunları onaylar tarzda bir açıklama yaptı.

Ünlü çiftin evliliklerinin ne boyutta yol alacağı tüm herkes tarafından merakla bekleniyor.