BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.388,96
HABER /  MAGAZİN

Ünlü çift annelik ve babalık provasında!

Ashton Kutcher ve Mila Kunis'in Georgia yolculuğu sosyal medyada dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ashton Kutcher ve Mila Kunis çifti geçtiğimiz günlerde çıktıkları araba yolculuğu sırasında çektirdiği fotoğraflar ile magazin basınında yer aldı.

Birkaç ay önce nişanlandıklarını açıklayan ve daha sonra ilk bebeklerini beklediklerini müjdeleyen Ashton Kutcher ve Mila Kunis'in Georgia araba yolculuğu sırasında instagram hesabından paylaştıkları fotoğraflar magazin basınında yer aldı. 

1.20140418105149.jpg

Amerika'nın en büyük yer fıstıkları ile ünlü Georgia'daki Georgia Peanuts'ı ziyaret eden ünlü çift yolculukları sırasında çektirdiği fotoğraflar ile dikkat çekti. Ünlü çift Georgia yolculuğunda karşılaştıkları minik hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çekilen fotoğraflardan bir bölümünü instagram hesabından yayınlayan ünlü çift magazin basınında yer aldı. 

2.20140418105340.jpg

Ünlü çiftin küçük çocuklar ile çektirdikleri hatıra fotoğraflarını instagram hesaplarından paylaşması magazin basınında bebek bekleyen çiftin anne ve babalık için alıştırma yaptıkları şeklinde yorumlandı. Ayrıca Georgia Peanuts'ın dev yerfıstığının fotoğrafını paylaşan Ashton Kutcher nişanlısı Mila Kunis ile çektiği komik fotoğraf ile takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

3.20140418105508.jpg

Dev yer fıstığına şaşkın gözlerle bakarken çektirdikleri selfie fotoğrafı instagram hesabından yayınlayan Ashton Kutcher komik fotoğrafları ile magazin basınında ve sosyal medyada konuşulan konulardan biri olmayı başardı.