BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.513,54
HABER /  GÜNCEL

Ünlü berber hırsızların kurbanı oldu

Ankara'nın en ünlü erkek berberi Şahin Arık da hırsızların kurbanı oldu. Başta Abdullah Gül, Ali Babacan, gibi siyasilerin gözdesi kuaför salonu soyuldu.

Abone ol

Ankara'nın en ünlü erkek berberi Şahin Arık da hırsızların kurbanı oldu. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Devlet Bakanı Ali Babacan, eski Başbakan Bülent Ecevit ve Kemal Derviş gibi siyasilerin kuaförü olarak tanınan Şahin Arık'ın salonu önceki gece soyuldu.

Yıldız Semti'nde bulunan Armoni Kuaför'e geceyarısı gelen hırsızlar, otomobil ile camı kırararak içeri girdi. Hırsızlar, biner YTL değerindeki küçük ekran iki adet plazma televizyonu otomobile yükleyerek kaçtı.

Alarmın çalması üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan polis, Subay lojmanlarının bulunduğu bölgede iki hırsızı sıkıştırdı. Uyuşturucu hap kullandıkları tahmin edilen biri 19 diğeri 20 yaşındaki hırsızlar, çalıntı olduğu belirlenen otomobille birlikte yakalandı.

Ancak çalınan plazma televizyonların başka bir araca yüklendiği belirlendi. Polis, çalıntı otomobili sahibine teslim ederken, iki sabıkalı hırsız çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Polis, televizyonları bulmak için çalışıyor.

2 BİN 500 YTL ZARAR

Alarmın çalmasının ardından olay yerine ulaşan Gül'ün berberi Şahin Arık, polisin hemen müdahale ettiğini söyledi. Arık, 'Eskiden hırsızlar banka soyardı.

Şimdi berber soyuyorlar. Bunu anlamak mümkün değil' diye konuştu. Arık, hırsızların açtığı masrafın 2 bin 500 YTL olduğunu söyledi.

Kaynak: www.aksam.com.tr
Haber: Deniz Göçer

ani