BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.504,01
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteli kıza 'tecavüz' tuzağı

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'ne bağlı Meslek Yüksekokulu 1'inci sınıf öğrencisi götürüldüğü bekar evinde tecavüze uğradı

Abone ol

Olay, 25 Haziran günü merkeze bağlı Yakutiye İlçesi Kongre Caddesi'nde meydana geldi. Atatürk Üniversitesi'nde okuyan A.K., aynı okuldan T.O. ile gönül ilişkisine girdi. A.K., T.O. ile ayrıldıktan sonra teyzesinin oğlu K.C.'dan kız arkadaşını arattı. K.C., genç kıza kendisinde T.O. ile A.K.'nın birlikte olduğuna dair video görüntüleri olduğunu, bunu babasının gördüğünü yüz yüze görüşmeleri gerektiğini söyledi.

ZORLA İÇKİ İÇİRDİLER

screen-shot-2012-07-03-at-12.48.47-pm.pngK.C.'nin isteği üzerine Gez Mahallesi semtinden genç kızı alan T.O. ile K.C. ve diğer teyze çocukları Y.Y., içecek aldıktan sonra 'video görüntüsünü' konuşmak için Palandöken Kayak Merkezi yoluna gitti. Birlikte içki içen T.O. ve Y.Y., iddiaya göre genç kızın da içmesi için ısrar etti. A.K., aldığı alkolün etkisiyle bir süre sonra kendisinden geçerken 3 arkadaş bir başka arkadaşlarının bekar evine gitti. Bekar evinde bulunan 2 kişiyle birlikte genç kızla sırayla ilişkiye girildi. Ertesi sabah okula giden ve durumu kız arkadaşına anlatan A.K., daha sonra polise giderek şikayetçi oldu. Üniversiteli kızın şikayeti üzerine yakalanan ve Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen T.O., 29 yaşındaki K.C., evli, 2 çocuk babası 31 yaşındaki Y.Y. evli ve 1 çocuk babası 32 yaşındaki A.K., evli iki çocuk babası 38 yaşındaki B.K., 'Mağdurun ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadesinde ısrar üzerine fazla miktarda alkol aldığını anlatan A.K., aynı okuldan T.O. ile 4 ay önce ayrıldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Beni bodrum katında bir eve gütürdüler. Bu evde bir odaya geçtim. Uyumaya başladığımı hatırlıyorum. Gözlerimi açtığımda yarı çıplak haldeydim. Üzerimde sadece tşört ve hırkam vardı. T.O., yanımda çıplak halde yatıyordu. Sonra sarhoşluğun etkisiyle tekrar uyumuşum. Yine gözlerimi açtım bu kez K.C., benimle cinsel ilişkiye giriyordu. 'Ağabey, dur yapma' dememe rağmen devam etti. Ağlamaya başladım aradan yarım saat geçmeden Y.Y., üzerindekileri çıkararak yanıma geldi ve ilişkiye girdi.

Sarhoş olduğum için kafamı kaldıramıyordum. Sabah, adını A.K., olarak öğrendiğim kişi odaya girdi. Evin sahibi olduğunu, cinsel ilişkiye girmek istiğini söyledi. Kabul etmedim. O sırada T.O., odaya geldi. Ben T.O.'ya 'Sen beni satmak için mi bu eve getirdin?' dedim. T.O., 'Öyle birşey yok' diyerek A.K. ile birlikte odadan çıktı. Aradan 5-10 dakika geçmeden A.K., odaya yeniden geldi ve benimle cinsel ilişkide bulundu. Bağırdım. A.K, 'Komşular duyar, seni kapıya atarım' dedi. Sabah T.O, yanıma geldi 'Ne yaptınız bana' diye sordum. 'Dün yaşadıklarını unut. Okulda hiç kimseye söyleme. Adın çıkar' dedi. Polisi arayıp şikayet edeceğimi söyleyince 'Bizimle parayla birlikte olduğunu söyleriz, hiçbir şeyi kanıtlayamazsın' dedi . Daha sonra birlikte evden çıkarak okula gittik."

VİCDANINIZ SIZLAMIYOR MU?

Sevgili oldukları dönemde birkaç kez ilişkiye girdiklerini anlatan T.O., olay günü de yine kendi rızasıyla ilişkide bulunduklarını ileri sürdü. Suçlamaları kabul etmeyen Y.Y., genç kızla ilişkiye girmediğini iddia etti. Evli ve iki çocuk babası B.K. ise, ilişkiye girmek için genç kızın yanına gittiğini anlatırken, "Odaya girdiğimde kız, sırtı dönük vaziyette alt kısmı çıplak yatıyordu. Kendinden geçmiş haldeydi. Alkolden mi bilmiyorum kalçasına dokundum. Dokunmam ile birlikte 'Senin kızın yok mu?' dedi. Ben de 'var' dedim. O da 'Vicdanınız sızlamıyor mu?' diye konuşunca ilişkiye girmedim" diye konuştu.

BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİ TEKME TOKAT DÖVDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bolu'da , cezaevinden çıkan 26 yaşındaki Serkan Ediz kendisinden boşanmak isteyen 24 yaşındaki eşi Yeliz Ediz'i sokak ortasında tekme tokat dövdü. Yüzü şişen Yeliz Ediz hastaneye kaldırılırken, Serkan Ediz gözaltına alındı.

Olay dün gece saat 23.00 sıralarında, Karamanlı Mahallesi Şen Sokak'ta meydana geldi. Yeliz Ediz, iddiaya göre geçtiğimiz hafta cezaevinden çıkan eşi Serkan Ediz'e boşanmak istediğini söyledi. Eşinin kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Serkan Ediz, genç kadına sokak ortasında tekme tokat saldırdı. Yere yığılan Yeliz Ediz'in yüzüne tekme atan, kafasını yere vuran Serkan Ediz, eşinin çığlıkları üzerine kaçtı. Baygınlık geçiren Yeliz Ediz'in yardımına vatandaşlar koştu. Polis ve 112 Acil Servis ekibinden yardım istenildi. Çevredeki vatandaşlar gözyaşlarına boğulan Yeliz Ediz'e su verip sakinleştirmeye çalıştı.

Olay yerinden geçen bir polis, Serkan Ediz'in peşine düşerek yakaladı. Yüzü şişen Yeliz Ediz 112 Acil Servis ekibi tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltına alınınan Serkan Ediz, emniyete götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖZ KIZLARINI FUHUŞA ZORLAYAN ANNEYE VERİLEN CEZA ŞOKE ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da 12 yıl önce öz kızları S.D.’nin 8, N.D’nin ise 12 yaşındayken çıplak fotoğraflarını çektirip, fuhuşa zorladığı iddiasıyla 1,5 yıl önce tutuklanan ve 90 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Fahriye T. ’fuhuşa teşvik’ suçundan 9 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılıp, tahliye oldu.

Aynı davada kızların fotoğrafını çektiği ileri sürülen ve ’çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla 30 yıla kadar hapsi istenen tutuksuz sanık Kemal A. ise zaman aşımından dolayı ceza almaktan kurtuldu.

HER FOTOĞRAF KARESİ İÇİN ÇEYREK ALTIN

Devriye görevi yapan jandarma ekipleri, 20 Aralık 2010’da daha önce köy statüsündeyken merkez Çukurova İlçesi’ne bağlanan Topalak Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda ıslak kağıda sarılı kız çocuklarına ait çıplak fotoğraflar buldu. Yapılan çalışma sonucu, bu fotoğrafların şu anda 20 yaşında olan S.D. ile 24 yaşında olan N.D.’ye ait olduğu anlaşıldı. Jandarmanın bulduğu kız kardeşler, fotoğrafları 12 yıl önce babalarından boşanan anneleri Fahriye T.’nin zaman zaman para karşılığında birlikte olduğu ve kendilerini de birlikte olmaya zorladığı 62 yaşındaki Kemal A.’nın çektiğini söyledi. Kızlardan S.D., Kemal A.’nın her fotoğraf karesi karşılığında annelerine çeyrek altın verdiğini anlattı. Kızlar, annelerinin başka erkeklerle ilişki anının zorla kendilerine seyrettirildiğini de öne sürdü.

Bu iddialar üzerine, 28 Ocak 2011’de tutuklanan anne Fahriye T. ile kızlarla ilişkiye girdiği ve fotoğraflarını çektiği iddia edilen Kemal A. hakkında Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Fahriye T.’nin ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı, çocukları fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak ve aracılık ettirmek’ suçlarından toplam 90 yıla kadar, Kemal A.’nın ise ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 30 yıla kadar hapsi istendi.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Cinsel istismar suçunu kabul etmeyen Fahriye T., "Ben 12 yıl önce eşimle anlaşamayıp ayrıldım. Eşimle ayrılmadan önce sanık Kemal A. ile zaman zaman cinsel ilişkide bulunuyordum. Kemal A., cinsel ilişkimiz sırasında benim fotoğraflarımı çekiyordu. Ancak, çocuklarıma ait fotoğrafların kim tarafından nasıl çekildiğini bilmiyorum. Ayrıca fuhuş yapmaya giderken yanımda çocuklarımı götürmüyordum. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.

Sanık Kemal A. da hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek kendini şöyle savundu:

"Dosyada bulunan fotoğraflar Fahriye T. veya çocukları tarafından çekilmiş fotoğraflardır. 1996- 2000 yılları arasında bu fotoğraflar Fahriye T. ile çocukları tarafından bana verildi. Kimin verdiğini hatırlamıyorum. Birkaç tanesini de hatırlamadığım bir mahallede bulmuştum. Ben Fahriye T. ile 3- 4 kez para karşılığında cinsel ilişkide bulundum. Çocuklarla cinsel ilişkide bulunmadım."

Tanık olarak dinlenen kızlardan S.D. ise, fotoğrafların annesinin de bulunduğu bir ortamda sanık Kemal A. tarafından çekildiğini öne sürerek şöyle dedi:

İZLEYİN VE ÖĞRENİN DİYEREK...

"Annem bizi ölümle tehdit ettiği için kimseye söylemedik. Babamın olmadığı zamanlarda sanık Kemal A.’yı eve alıyordu. Bize kendisini Bekir olarak tanıtmıştı. Kemal A. ile annem, benim ve kardeşimin yanında cinsel ilişkiye girip, bize de seyrettirdiği gibi giysilerimizi de çıkartıyordu."

Kızlardan N.D. de "Annem sanık Kemal A. ile ilişkileri sırasında ’İzleyin ve öğrenin’ diye bizi de yanlarında bulunduruyordu. Ben de sanıklardan şikayetçiyim" diye konuştu.

Tanık olarak dinlenen Fahriye T.’nin eski eşi H.D. de çocuklarının çıplak fotoğrafını çektiğini öğrendikten sonra kızlarını annesiyle görüştürmediğini söyledi.

Mahkeme heyeti, Fahriye T.’yi 2 kızını ’fuhuşa teşvik’ suçundan 9 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz sanık Kemal A. ve Fahriye T. ’çocuğun cinsel istismarı’ suçundan dolayı zaman aşımından ceza almaktan kurtuldu

AV TÜFEĞİYLE KUZENİNİ VURDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Ortaca ilçesinde aynı evde oturan iki kuzenin arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Yeğenini av tüfeği ile vurarak ağır yaralayan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ortaca merkez Bahçelievler Mahallesi'nde oturan H.D.(32) ile kuzeni O.Ç.(23) arasında nedeni gece 05.00 sıralarında bilinemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.D., evinde bulunan ruhsatlı av tüfeği ile kuzeni O.Ç'ye ateş etti. Çevrede bulunan komşularının silah sesi duyup haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde yatmakta olan O.Ç'yle karşılaştı.

Ağır yaralı halde Ortaca Devlet Hastanesi'ne sevk edilen O.Ç., ilk tedavisinin ardından İzmir'e sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan O.Ç'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olayın ardından tartışmanın yaşandığı evde polise tepsim olan H.D., göz altına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. H.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Köyceğiz Kapalı Cezaevine gönderildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor