BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Lahmacun 50 TL, limonata 27 TL

Sosyetik isimlerin tercihi olan Bodrum Türkbükü, cep yakıyor. Tatil için Türkbükü'nü seçenlerin ağzı pahalılıktan yana yanıyor.

Abone ol

Bir lahmacun ve bir ayranın 50 TL olduğu Türkbükü'nde mağzada satılan elbise 400 TL. aynı elbise Yalıkavak pazarında 50 TL. Dahası bir bardak limonata ise 27 TL. Midye dolmanın tanesi 5 TL. 

ENAYİ YERİNE KOYUYORLAR

Bodrum Türkbükü'nde fiyatlar aldı başını gidiyor. Öyle ki sosyete bile fahiş ücretlere isyan ediyor. Takvim'e konuşan oyuncu Irmak Ünal'ın "2 damla limon, 1dilim kivi, 2 yaprak nane ile yapılmış buzlu içeceğe 27 lira verilir mi? artık benim eğlence içeceğim limonlu soda. Hem ucuz hem güvenli. Paramın olması enayi yerine konulup kazıklanacağım anlamına gelmez. Bunun gelir farkıyla alakası yok. Dünyanın neresinde olursa olsun bu kadar pahalı olması saçmalık." sözleri yer aldı.

Takvim gazetesinin haberi sosyal medyada yankı buldu. Gazeteci yazar İsmet Berkan  Türkbükü fiyat tarifesini hem twitterdan paylaştı, hem de kendi kişisel blog sayfasına koydu. Yine bazı kullanıcılar fiyatlarla ilgili yorum yaptılar.

-Türkbükü'nde limonata 27 lira" imiş habere göre. Oku ve nereden yorumlarsan yorumla, deyip geçiyorum.

-Ticaret etik ve ahlaka uygun olmalıdır diye düşünüyorum,ama Bodrum'da işler böyle gitmiyormuş: Türkbükü'nde büyük kazık.