BIST 10.139
DOLAR 32,30
EURO 34,86
ALTIN 2.382,47
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteli Begümü kim yaktı?

Fikirtepe'deki arkadaşlarının evine misafirliğine gitti. 23 yaşındaki Begüm girdiği tuvaletten bir daha çıkamadı.

Abone ol

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 23 yaşındaki Begüm Veral isimli üniversite öğrencisi aşırı dozda uyuşturucudan yaşamını yitirdi.

Ölen gencin, balet Natık Veral ile balerin Yeşim Argun'un üniversite öğrencisi kızları Begüm Veral olduğu anlaşıldı.

Tuvaletten çıkmayınca

İddiaya göre; Begüm Veral, dün akşam Fikirtepe'de oturan arkadaşlarına misafirliğe gitti.. Girdiği tuvaletten uzun süre çıkmayınca kapıyı kırarak içeri giren arkadaşları Veral'i baygın buldu Koluna aşırı dozda uyuşturu madde enjekte etmiş halde bulan Begüm Veral, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Çantasında eroin bulundu

Ancak kurtarılamadı. Evde araştırma yapan polis, bir enjektör ile Begüm Veral’ın çantasında bir miktar eroin buldu. Evde bulunan biri kız 4 kişi gözaltına alındı.

Anne ve baba ayrılmış

Polis, Begüm Veral'ın babasına Balet Natık Veral'e telefonla ulaşarak polis merkezine gelmesini istedi. Merkeze gelen baba Veral ifadesinde, eşi Yeşim Argun'dan ayrıldığını ve kızının eşinin annesiyle birlikte yaşadığını söyledi. Baba ayrıca kızının okuldan boş kalan zamanlarında bir turizm firmasında çalıştığını da söyledi.

Arkadaşları hiç rahat bırakmadı

Anne Yeşim Argun ‘Kızım Şubat başında AMATEM’e yatmıştı 31 Mart’ta Çıktı. Kendisi de bu illetten kurtulmak istiyordu ama eski arkadaşları onu hiç rahat bırakmadı. Tedaviden çıktıktan sonraki dönemde morali çok düzgündü’ dedi. Anne Argun ayrıca ‘kızımı son zamanlarda takip ediyordum. Uyuşturucuyu nerden buldu anlayamadım. diye konuştu.