BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Üniversite öğrencisi tecavüz etti

Ailesi ile tartıştı evden ayrıldı. Bir arkadaşının sevgilisi olan üniversiteli gencin evinde kaldı. İşte ne olduysa orada oldu.

Abone ol Olay Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana geldi. Üniversite öğrencisi genç, evinde kalan ilköğretim öğrencisi kıza tecavüz etti. Kız henüz 14 yaşındaydı ve evinden kaçmıştı.

İddiaya göre, ailesiyle tartışan ilköğretim okulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki H.A, evden kaçıp çok yakın bir kız arkadaşıyla buluştu. Arkadaşına evine gitmeyeceğini belirten H.A, kendisine kalacak yer bulmasını istedi.

SEVGİLİSİNİN EVİNE GÖTÜRDÜ

Bunun üzerine arkadaşı, H.A'yı, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi öğrencisi Aykut D'nin de (19) kaldığı erkek arkadaşının evine götürdü.

Bu arada, H.A'nın ailesi polise müracaat ederek kızlarının kayıp olduğunu bildirdi. Konuyla ilgili araştırma başlatan polis, ulaştığı yakın arkadaşına H.A'yı cep telefonundan aramasını isteyerek bir yerde buluşmaları konusunda yönlendirdi.

Polis, buluşma yerine gelen genç kızı, ailesine teslim etmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Burada ifadesi alınan H.A'nın, evlerinde kaldığı Aykut D'nin kendisine tecavüz ettiğini öne sürmesi üzerine emniyet güçleri soruşturma başlattı.

Gözaltına alınan Aykut D, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.