BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ünal Aysal'ın dört temel hedefi var

Ünal Aysal Galatasaray başkanlığına adaylığını açıklıyor

Abone ol

Ünal Aysal, İstanbul Conrad Otel'de düzenlediği basın toplantısında sarı-kırmızılı kulübün başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kulübün içinde bulunduğu durum nedeniyle yönetime talip olduğunu söyleyen Aysal, kameralar karşısına geçerek hedeflerini anlattı.

Devler liginde üst düzey başarı sözü veren Aysal "Galatasaray dünyanın en iyi markalarından birisi. Başarı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağına emin olmanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Arda'nın transferiyle ilgili olarak Aysal, hem Arda'ya hem de kulübe faydalı olacak bir formül bulunacağını söyledi.

Stat ismiyle ilgili düzeltmeyi yapmak için elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.

Galatasaray'ın olağanüstü seçimli genel kurulu 7 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 14 Mayıs'ta yapılacak. İşte Aysal'ın açıklamaları:

"4 TEMEL HEDEFİMİZ VAR"

"Gurur duyduğumuz bir dünya markası olarak G.Saray'a emeği geçmiş herkese teşekkür ediyorum. G.Saray'ın tarihi eşi görülmemiş başarılarla doludur. Böyle bir camia için bir yönetimin koyacağı hedefler sıradan olamaz. Öncelikle başarının sağlam temellere atılması lazım. Arkadaşlarımla 4 temel hedef belirledik. Birincisi ekonomik başarı. İkincisi idari başarı. G.Saray'ımızın kurumsallaşması için kulübümüzü başkanın tek başına yönettiği bir kulüp olmaktan çıkarmalıyız. Üçüncü hedefimiz sosyal kültürel başarı ve marka değeri. Dördüncü hedefimiz sportif başarı."
#Sayfa#

"YÖNETİME ADAY OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM"

"Kendimize başarı için iki kriter koymalıyız. Birincisi Türkiye sınırlarında başarı. Bu bize artık yetmez. İkincisi Avrupa çapında başarı. Başarıyı sürekli hale getirmek temel hedefimizdir. Tüm G.Saray camiasının büyük hedeflerimize kenetleneceğine emin olmanızı istiyorum. Türkiye'nin en aydın ve en sorgulayacı kongre üyelerinin bulunduğu kulübümüzde yönetime aday olduğumu açıklıyorum. 14 Mayıs'ta yapılacak genel kurulumuzun ve kim seçilirse seçilsin yeni yönetimimizin G.Saray'a hayırlı olmasını temenni ediyorum."