BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Ümit Özdağ okul müdürünü dövecek!

Mümtaz'er Türköne ve Ümit Özdağ bir kez daha karşı karşıya geldi, hükümetin politikaları üzerine tartıştı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Erdoğan'ın öğrenci evleriyle açıklamaları üzerinden, yaşam tarzına müdahale tartışmalarının yaşandığı programda, andımızla ilgili yasağa dikkat çeken Özdağ, "Andımız'ı okuyan öğrencileri tartaklayan müdürü görürsem açık söylüyorum ben de o müdürü tartaklarım" diye konuştu.

Habertürk'te ki tartışmaya Zaman si yazarı Prof. Dr. Mümtaz'er Türköne, Prof. Dr. Ümit Özdağ, Uluç Gürkan ve Orhan Miroğlu katıldı. Programda, Başbakan Erdoğan'ın öğrenci evleri açıklamaları ile hafta sonundaki Diyarbakır çıkarması konuşuldu.

SOSYAL POLİTİKALAR AYRI MÜDAHALE AYRI

Erdoğan'ın açıklamalarını sosyal politika olarak değerlendiren ve konut dokunulmazlığının yasal güvence altında olduğunu söyleyen Türköne, yapılacak herhangi bir yasal düzenlemenin ise anayasaya aykırı olacağını iddia etti.

ÖZDAĞ YİNE KARŞI ÇIKTI 

Program boyunca zaman zaman Türköne ile karşı karşıya gelen Ümit Özdağ, hükümetin uygulamalarının yaşam tarzına müdahale olarak değerlendirdi. Kaldırılan Andımız ile ilgili de sert konuşan Özdağ, Andımız'ı okudukları için öğrencileri bazı okul müdürleri tarafından tartaklandığını iddia etti. Özdağ, "Eğer ben öğrencileri tartamlayan bir okul müdürü görürsem, açık söylüyorum ben de tartaklarım" diye konuştu.