BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.437,83
HABER /  SPOR

Ümit Özata teşhis konuldu

Alman basını, Karlsruhe ile oynanan lig maçında rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılan Özat'a konulan teşhisi yazdı.

Abone ol Alman basını, Karlsruhe ile oynanan lig maçında rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılan Köln kaptanı Ümit Özat'a 'kalp kası iltihabı' teşhisi koyulduğunu yazdı..

Almanya'da, Köln forması giyen Ümit Özat'ın geçen hafta Karlsruhe maçında geçirdiği rahatsızlığın yankıları sürüyor. Bild gazetesi, Köln Üniversitesi Kliniği'nde yapılan muayenelerden sonra sevk edildiği Hannover kentindeki özel bir hastanede Ümit Özat'a kalp kası iltihabı (Myokarditis) teşhisi koyulduğunu yazdı. Tecrübeli futbolcunun hastanede bir hafta daha kalıp ilaç tedavisi göreceği ifade edildi.

MUAYENELER SÜRÜYOR
Kölner Express gazetesi de 'Ümit kalp kası iltihabı şüphesiyle özel kliniğe nakledildi' başlığıyla verdiği haberde, Ümit ile ilgili tetkiklerin Cuma günü sonlandırılmasının düşünüldüğünü, ancak muayenelerin hala sürdüğünü yazdı. Yine aynı gazetenin haberine göre Köln Teknik Direktörü Christoph Daum, Ümit'in tedavi olmak üzere Köln kenti dışında bulunduğunu doğruladığı ve Köln Menajeri Michael Meier'in de takım kaptanı Ümit Özat'ın takım arkadaşlarıyla telefonda konuşarak sürekli irtibat halinde olduğunu söylediği belirtildi.