BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.465,37
HABER /  SPOR

Ümit Özat yeniden antremanda

1. FC Köln'ün önceki günkü antrenmanında fenalaşarak hastaneye kontrole götürülen Ümit Özat'ın durumu iyi.

Abone ol

Yardımcı antrenörlüğünü yaptığı 1. FC Köln'ün önceki günkü antrenmanında fenalaşarak hastaneye kontrole götürülen Ümit Özat, kaldırıldığı hastaneden çıkarak, dün takımnın akşam antrenmana katıldı.

Ümit Özat'ın tedavisini gerçekleştiren Prof. Dr. Eberhard Grube, Köln kulübünün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 "Ümit Özat'ın durumu şu an iyi. Kendini biraz fazla zorlamış. Vücudunu biraz zorlayabilir ancak o aşırı derece zorlamış. Antrenörlük görevine devam edebilir. Bir sorun yok ancak, aşırı efor sarfetmesi gereken görevlere girmemesi gerek. Kendine biraz daha dikkat etmeli." Sitede sabah da Özat'ın şu açıklamasına yer verilmişti: "Her şey yolunda, iyiyim. Taraftarların içi rahat olsun. Korkulacak bir şey yok. İçimde hala bir futbolcu besliyorum. Galiba kendimi biraz fazla zorladım. Sanırım bugün taburcu olurum. Cumartesi günü Wolfsburg'a karşı oynanacak Bundesliga maçında mutlaka statta olmak istiyorum.''.

Geçen yıl ağustos ayında Köln'ün Karlsruhe ile yaptığı lig maçında fenalaşan Özat, bu gelişmeden sonra doktorların tavsiyesine uyarak futbol kariyerine son vermişti. Daha sonra antrenörlük lisansı alan Özat, FC Köln'ün teknik ekibine katılmıştı.