BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

’’Umarım işler kötü gitmez’’

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli yıldız oyuncusu Didier Drogba, ABD’de yayınlanan Sports Illustrated dergisine verdiği röportajda sarı-kırmızı...

Abone ol

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli yıldız oyuncusu Didier Drogba, ABD’de yayınlanan Sports Illustrated dergisine verdiği röportajda sarı-kırmızılı takımdaki geleceği, kariyer planları ve ABD’de futbol oynama düşünceleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Galatasaray’daki geleceği hakkında sorulan soruya 1 yıllık kontratının olduğunu hatırlataran Drogba, “Kulüp benden ben de kulüpten memnunum. Ama ne olacağını göreceğiz. İyi bir sezon geçirmek istiyorum. Umarım Çin’de yaşadığım gibi işler kötü gitmez” dedi.
Kariyer planlarıyla ilgili bir soruya ise Drogba, üç sezon daha üst seviyede futbol oynayabileceği söyleyerek, “Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Fiziksel açıdan kendimi geçen sezondan daha iyi olduğumu düşünüyorum. Üç sezon daha bu seviyede oynarım. Kendime bir limit koymuyorum ancak durmam gereken zamanı da biliyorum" diye konuştu.
Bir gün Amerikan Futbol Ligi’nde (MLS) forma giyebileceğini de belirten yıldız futbolcu, "Eğer böyle bir şey gerçekleşirse çok ilginç olur. ABD’de futbol gelişiyor. Ben de takip ediyorum. Eğer bir gün fırsat olursa MLS’de forma giyebilirim" şeklinde konuştu.
(İHA)