BIST 10.922
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.446,88
HABER /  SPOR

Ulusoydan Yıldırıma onay

Aziz Yıldırım'ın "ligin son 6 haftası incelensin" çağrısına Haluk Ulusoy cevap verdi.

Abone ol

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, bazı kulüplerin federasyona müracaatı üzerine Şike Tahkik Komisyonu kurulmasına karar verdiklerini söyledi.

Federasyonun Beylerbeyi'ndeki tesislerinde yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Haluk Ulusoy, 1-2 kulübün müracaatı üzerine Şike Tahkik Komisyonu kurulmasına ve komisyonun 26 Haziran Pazartesi günü oluşturulmasına karar verdiklerini belirtti.

Ulusoy, ''Aziz Yıldırım, ligin son 6 haftasının incelenmesi gerektiğini açıkladı. Bu konuda ne söyleyeceksiniz?'' şeklindeki soruya verdiği yanıtta şunları söyledi:

''Bize yapılan müracaatlar var. Sadece Aziz Yıldırım'ın söylemleri değil, 1-2 kulübün bize müracaatları var. Bu müracaatlar doğrultusunda aldığımız yönetim kurulu kararıyla bu komisyonun kurulmasına karar verdik. 26 Haziran Pazartesi günü Şike Tahkik Kurulu kurulacak. Son 6-7 hafta değil, ligimizde oynayan her haftayı inceleme yetkisi var ve komisyon yapacağı çalışmalar neticesinde olumlu veya olmuş olan bir gerekçe bizim önümüze koymuş olursa, biz de gereğini yaparız. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız, hiçbir kulübün gözünün yaşına  bakmayız. Şike Tahkik Kurulu kararlarına biz saygı duyarız, ona göre hareket ederiz. Alınacak kararlara da futbolun içindeki herkesin saygı duyması gerekir.''