BIST 10.265
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.376,68
HABER /  SPOR

Ulusoy hüngür hüngür!

Haluk Ulusoy, son düdük ile gözyaşına boğuldu. Hıçkıra hıçkıra ağlayan Ulusoy böyle görüntülendi;

Abone ol İnternethaber/ Milli Takım Bosna-Hersek'i stres dolu bir 90 dakika sonunda devirmeyi başardı. Maç beklenenden çok daha zor geçince Haluk Ulusoy, 90 dakika sonunda sevinçten çok stres gözyaşı döktü... Ulusoy, "Son 10 gün üzerimizde büyük stres bıraktı" dedi.

Bosna-Hersek maçında sahadaki 11 futbolcudan çok daha büyük stresi Şeref Tribününde maçı izleyen Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy yaşadı.
Ulusoy için 90 dakika kabir azabı gibiydi.  Geçmek bilmeyen dakikalar hakemin son düdüğü ile son bulduğunda yaşadığı stres ile gözyaşlarına boğuldu. Düdük ile ayağa fırlayan Ulusoy, iki eli ile yüzünü kapatıp öylece kaldı. Gözyaşı döken Ulusoy, uzun süre kendine gelemedi.

BU KADAR EZİYET AĞLATTI

Haluk Ulusoy'a maç sonrasında neden ağladığı soruldu. Ulusoy gözyaşlarının stresten kaynaklandığını şu sözlerle anlattı;

"Bu kadar eziyet çeken, bu kadar üstüne gidilen biri için bu normal... Herşeyden, ailesinden bile fedekarlık yapan bir insanın bu kadar üstüne gidiliyorsa tabiki sinir stres içinde olması çok normal. Hele son 10 günde yaşadıklarımızı kaldırmak çok zordu. Herhalde bu son 10 gün üstümüzde çok fazla stres bıraktı.  Bu dünyada herkesin hesabı var ama yüce Allahın hesabı önemliydi."

CANLI YAYINDA DA AĞLAMAKLIYDI

Avrupa Şampiyonasına gitmeyi çok istediğini belirten Haluk Ulusoy, boğazı düğüm düğüm olunca konuşmakta zorluk çekti. Gözyaşlarını tutmak için
kendini zorlayan Ulusoy, "Çok çile çektim, çok çile çektirdiler. Yüce Allahım benim kalbime göre verdi. Zor oldu ama sonu güzel oldu" dedi.

FATİH TERİM NADİDE BİR ÇİÇEK

Haluk Ulusoy, Avrupa Şampiyonasına katılmayı en çok Fatih Terim için istediğini söyledi. Ulusoy, "Sayın Fatih Terim hocam için çok istedim bunu. Çünkü Terim hocamız bu ülkenin yetiştirdiği nadide çiçeklerden biriydi. Onu çok kırdılar" diye konuştu.

Bütün futbolcuları kutlayan Ulusoy, "Bu ülke Avrupa Şampiyonasına gidiyorsa onların ayakları, yürekleri sayesinde, herşeyi hak ediyorlar" dedi.