BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,83
ALTIN 2.398,80
HABER /  SPOR

Sahada yazarım, dışarda değil

Fatih Terim 90 dakika sonrasında eşine özel bir teşekkür gönderdi. Sonra ekledi;

Abone ol İnternethaber/ Avrupa Şampiyonası yolunda çok sıkıntılı günler yaşayan Fatih Terim, 90 dakika sonunda en büyük mutluluğu yaşayan isimdi.

Sert eleştirilere muhatap olan Terim, maç sonunda "Ben sahada yazıyorum, dışarda yazmıyorum" sözü ile gönderme yaptı.

Terim'in açıklamaları şöyle;

"Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Onların kazanma duygularına saygı duyuyorum. Bu işi başardıkları için onları kutluyorum. Tüm halkımıza kutlu olsun."

"Maç öncesi şurda durduk... Sayın başkan kapıdan içeri girmedi, bu kadar saygılı davrandı. Bir koca teşekkür de oyuncularımın ailelerine. Bir teşekkür de çok kahrımı çeken eşime ve 2 çocuğuma..."

"Herkes özveride bulundu, hayırlı olsun. Bu önemli bir başarıdır. Yunanistan son Avrupa Şampiyonu, diğeri FİFA sıralamasında bizden önde olan Norveç. Türkiye müsait olmayan şartlara rağmen bileğinin hakkı ile 16 takım arasına girmeyi başardı."

"Ben gülme zamanı diye düşünüyorum. O kadar gülmedik, o kadar eğlenmedik, artık zamanı. Ben sahada yazıyorum, dışarda yazmıyorum."

"Avrupa Şampiyonasını dikkatli izlemek lazım. Hiç biri kolay değil. İngiltere gelmesin dersen, Fransa gelir... Gelecek olan bu... Türkiye orada bir rol üstlenmelidir. İnşallah üstlenecektir."