BIST 10.279
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.412,10
HABER /  SPOR

Ulusoy futbolcularla yatacak

Norveç maçı için milli seferberlik ilan etti. Havaalanında bakın neler dedi...

Abone ol Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Norveç ile yapacakları ve hayati önem taşıyan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme gurubu karşılaşmasını kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Haluk Ulusoy, hava limanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, aksi durumda ülke futbolu adına çok şeyler kaybedilebileceğini vurgulayarak, ''Avrupa'da, dünyada olmak önemli. Orada olmamak en fazla beni rahatsız eder. Bunun en fazla rahatsızlığını çekecek olanlardan bir tanesi de benim. Ülkemizi Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde her Türk evladı görmek ister. Gecikmeli de olsa biz
Avrupa Şampiyonası'na katılacağız
'' dedi.

ÖNCE ÇOK SEVİNDİK

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme gruplarının kuraları çekildiğinde çok sevindiklerini hatırlatan Ulusoy, iyi bir gruba düştüklerini aktararak, ''Ama
malesef olmadı. Grupta 2-3 maç öncesinden işi bitirebileceğimiz karşılaşmalar oynadık ama olmadı'' diye konuştu.

ONLARLA YATACAĞIM

Ulusoy, inancının yine sonsuz olduğunu kaydederek, ''Avrupa Şampiyonası'na katılacağımızın inancını taşıyorum. Futbolcu kardeşlerimin gözlerinden, konuşmalarından gözlüyorum zaten. Onlara inancım sonsuz. Biz, Allah'ın izniyle Norveç'ten galibiyetle çıkacağız'' dedi. 

Futbolcuların buna inanması gerektiğini belirten Ulusoy, "Bunun için de bizim
onlara moral ve motivasyon vermemiz lazım. Ben de bunun için onlarla beraber kampta yatıp kalkacağım. Aynı otelde kalacağım. Her zaman olduğu gibi onlara, başkan, ağabey, kardeş, baba olacağız. Moralimizi en yüksek noktaya çıkaracağız" dedi.

''PARA KONUŞMAYACAĞIZ''

Norveç karşılaşması için (A) Milli Takım oyuncularına prim verilip
verilmeyeceğinin sorulması üzerine ise Haluk Ulusoy, ''Bu maçta öncelik para değil. Para konuşmayacağız. Onlar da bunun konuşulmasını istemiyorlar.
Yüreklerimizi sahaya koyup, terimizi son damlasına kadar akıtacağız. Galip gelip, adımızı da Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne yazdıracağız. Oyuncularımız bunun bilincindeler. Para falan konuşmaya gerek yok'' diyerek sözlerini tamamladı.