BIST 10.296
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.406,10
HABER /  EKONOMİ

Merak ettiğinizi AVEAya sorun

Maydanoz'un ingilizcesini, maçın sonucunu mu merak ettiniz? AVEA cevaplıyor.

Abone ol

Abonelerinin ihtiyaçlarını anlamaya ve yenilikçi çözümler sunmaya devam eden Avea, 12 -16 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak ‘Ücretsiz HazırCevap Kampanyası’ çerçevesinde abonelerinin merak ettiği soruları ücretsiz yanıtlıyor.

“X kodlu maçın iddia sonucu”, “Şişli’deki nöbetçi eczanenin adresi”, “Maydanozun İngilizcesi”, “Otobüs hatları saat bilgileri” gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulmak için Avea, abonelerini 12-16 Kasım tarihleri arasında ‘Ücretsiz HazırCevap Kampanyası’na çağırıyor.

Abone olmadan ve komut yazmadan 7 gün 24 saat, hayata yardımcı olabilecek hemen her şeyin sorulabileceği bilgi servisi olan HazırCevap, aslında bir çeşit mobil ansiklopedi ya da cebimizdeki bir arama motoru gibi sorularınıza yanıt bulduğu gibi problemlerinizi de anında çözüyor.

Tüm Avea abonelerinin 5767’ye (5SOR) diledikleri içerikte gönderdikleri soruların yanıtları, operatörler tarafından araştırılıyor ve en kısa sürede aboneye ulaştırılıyor. Yanıtı olmayan sorular içinse ücretsiz “cevap bulunamadı” mesajı gönderiliyor. Haftanın 7 günü 24 saat açık olan serviste, din, spor, politika gibi konularda yorum ve öneri yanıtları değil, tanım yanıtları veriliyor.