BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Uluç'tan çılgın bir iddia daha

Kadıköy'de can siperane oynayan Bursasporlu futbolcular için Hıncal Uluç'tan çok konuşulacak iddia...

Abone ol

Polamik üstadı Hıncal Uluç'tan yine otalığı karıştıracak iddia. Uuç'a göre Bursaspor Kadıköy'de Trabzonspor için oynadı.

Sıra dışı görüşleri ve sivri diliyle bilinen Uluç, Fotomaç gazetesindeki köşesinde bu iddiasının ayrıntılarına yer verdi. "Bursa kazanmaya oynasa Fenerbahçe'yi yenerdi" diyen Uluç, İvankov'u iddiasına dayanak gösterdi. İşte Uluç'un yazısından bir bölüm:

"Çünkü Bursa belli ki maçı kazanmaya niyetli değil. Bursa, vakit geçirmeye oynuyor. Ona da inanamadım. İvankov topu oyuna sokmak için daha birinci dakikadan itibaren beklemeye başladı. Bir puan Bursa'nın ne işine yarayacak? Hiçbir işine yaramayacak.

Bursa kazanırsa şansını sürdürecek, kaybederse bir şey yok. Ama Bursa'nın, Fener'e iki puan kaybettirmesi, Trabzon'a çok yarar. Ve belli ki Bursa sahaya, Trabzon için çıktı, kendisi için değil. Böyle bir futbol mantalitesi olur mu? Böyle bir mantalite Ertuğrul Sağlam'a yakışır mı? O Ertuğrul Sağlam, İvankov'u ve takımı, kenardan "Ne yapıyorsunuz?" diye uyarması gerekmiyor muydu?

Bursa kazanmaya oynasa Fenerbahçe'yi yenerdi. "Trabzon geçen sene bizi şampiyon yaptı. Biz de bu sene borcumuzu ödeyelim." Böyle bir futbol anlayışını benim aklım almıyor. Benim hesaplarıma sığmıyor.

Aykut Kocaman için efsaneler yazankalemleri de bu hafta çok merak ettim, 'ne diyecekler' diye! 'Şu Bursa'yı niye çözemediğini'; 'Emre'nin yerini niye dolduramadığını...' Yazamadılar hiçbirisi! İşler iyi giderken tabelacılık yapmak kolay, gitmeyince ne olacak?"

Yazının tamamı için tıklayın