BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ulubatlı Arthur Zico

Liglerin derbi kralı Zico derbi için iddialı konuştu. Brezilyalı hoca Galatasaray'ı gözüne kestirdi.

Abone ol

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, kendi internet sitesinde derbi için iddialı açıklamalar yaptı. Pazar günkü derbide Ali Sami Yen Stadı'nı fethederek şampiyonluğu kazanacaklarını iddia eden Brezilyalı hoca, "Ligde oynadığımız hiçbir derbiyi kaybetmedik. Bu maçta da favori biziz" dedi. x

Futbolun Türkiye'de bir ölüm-kalım meselesi haline getirildiğini vurgulayan Zico, "Taraftarlarımızın sadece bizi desteklemelerini, provokasyona gelmemelerini istiyoruz" ifadesini kullandı.

ALEX: ÖNCE GALİBİYET SONRA BERABERLİK

FB TV'ye konuşan Alex, "Beşiktaş maçında olduğu gibi, rakibimizin gücünü, etkili oyuncuları olduğunu biliyoruz. Maça da elbette galibiyet için çıkacağız ama bu olmadığı sürece de beraberliğin işimize yaradığını unutmayacağız" dedi. Brezilyalı yıldız maçın hakeminden beklentileri sorulduğunda, "Hakemin sadece gördüğünü çalmasını bekleriz. Hatalar olacaktır. Herkes insandır, hata yapabilir. İyi niyetle, gördüğünü çalarsa, bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Gerek biz gerek Galatasaraylı futbolcular hakeme yardımcı olacağız" diye konuştu.