BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,77
ALTIN 2.398,42
HABER /  SPOR

Uğur Boral yorgun ve sıkıntılı

Fenerbahçe, Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Abone ol

Teknik direktör Aragones'in son iki resmi maçta kadronun dışında tuttuğu Uğur'a, antrenmanlarda yorgun ve sıkıntılı gördüğü için kadroda yer vermediği öğrenildi.

Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen antrenmanın başındaki 15 dakikalık bölüm basın mensuplarına açık tutulurken, sarı-lacivertliler bu bölümde ısınma çalışmaları ve hücum organizasyonları yaptı.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Alex, Önder ve Abdülkadir tesislerdeki salonda çalıştı.

Ayak topuğundaki sakatlığı nedeniyle Ankaragücü maçında iğne ile oynatılan Güiza, ısınma çalışmaları sırasında teknik direktör Aragones ile yaptığı görüşmenin ardından tesislere girdi. Güiza'nın ayağındaki sorunun devam ettiği, ancak ciddi olmadığı ifade edildi.

Bu arada, Alex'in tedavisinin hafta sonuna kadar devam edeceği kaydedildi.

DENİZ YARIDA BIRAKTI

Ankaragücü maçında sol topuğundan sakatlanan Deniz, takımla çalışmalara başladığı antrenmanı yarıda bıraktı.

Hücum organizasyonları çalışıldığı sırada ayağında sorun hisseden sarı-lacivertli futbolcu bir süre sahada kaldıktan sonra antrenmanı bırakarak tesislere girdi.

Takımla ısınma çalışmalarında yer alan Emre, daha sonra takımdan ayrılırken, bu futbolcunun bugün son kez salonda çalışacağı yarından itibaren takıma katılacağı bildirildi.

Fenerbahçe, derbi maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Öte yandan, sarı-lacivertlilerin antrenmanını, Tuzla'da faaliyet gösteren bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinden gelen öğrenciler de izledi.

BALLI: ''DERBİYE YAKIŞIR MÜCADELE VERECEĞİZ''

Beşiktaş'ın şampiyonluk mücadelesine saygı duyduklarını ifade eden Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajer Volkan Ballı, rakipleriyle hafta sonu yapacakları maçta derbiye yakışır bir mücadele ortaya koyacaklarını ifade etti.

Şampiyonluk yarışından uzaklaşmış olmalarının, ciddiyetlerini bozmaları anlamına gelmediğini kaydeden Ballı, ''Rakibimizin şampiyonluk mücadelesine saygı duyuyoruz. Derbi maçların özelliği her zaman aynıdır. Derbiye yakışan mücadeleyi futbolcular sahada vermek zorundadır. Ciddi bir şekilde çıkıp oynayacağız. Şampiyonluk yarışından uzaklaşmış olmamız bu maçın bizim için önemini değiştirmez.''

DUYGULU MEKTUP

Fenerbahçeli futbolcuların bir süre önce lösemili çocuklarla gerçekleştirdiği buluşmanın ardından, çocukların takıma gönderdiği mektup duygulu anlar yaşattı.

Takım yetkililerine gönderilen mektupta bir çocuğa yapılan yardımla ilgili, ''İyi ki varsın Fenerbahçe. Bir çocuğu hayata bağladınız'' şeklinde ifadelere yer verildiği öğrenildi.