BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.393,26
HABER /  GÜNCEL

Hangisi yeğen hangisi amca?

Biri amca diğeri yeğen. Tahmin edileceği üzere yeğen 4 amca ise 27 yaşında. Ama ortada bir tuhaflık var değil mi?

Abone ol

Artvin'in Hopa ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Yener Yenigül, 79 santimetrelik boyu ile dikkat çekiyor.

Kendisinden daha uzun olan 90 santimetre boyundaki 4 yaşındaki yeğeninin en iyi oyun arkadaşı olan amca Yenigül, kendisi ile aynı boyda olan bir bayanla evlenmek istiyor.

İLKOKULU YARIDA BIRAKMIŞ

İlçeye bağlı Kemalpaşa beldesi Gümüşdere köyünde oturan Yener Yenigül, "İlkokulu 4 sınıfa kadar okuyabildim, daha sonra bıraktım. Okuma yazma biliyorum. Arkadaşlarım var. Zaman zaman dışarılara çıkıp geziyorum. Yeğenim Emirhan'la çok iyi anlaşıyorum. Onunla bahçede oyun oynayıp koşuyorum. Hiç bir sağlık sorunum yok. Boyuma uygun bir kız olursa evlenmek isterim" dedi.

[PAGE]


ÇOK İYİ ARKADAŞLAR

Emirhan'ın annesi Hülya Yenigül ise Yener'le oğlu Emirhan'ın çok iyi arkadaş olduklarını belirterek birlikte oyun oynadıklarını söyledi. Yener'in normal bir insan gibi hayatını sürdürdüğünü ifade eden Hülya Yenigül "Yener normal, günlük hayatını sürdürebiliyor. Sabah kahvaltısını yapar daha sonra dışarı çıkıp oynar. Fazla uzaklara gitmez. En iyi arkadaşı oğlum, başka arkadaşları da var. Günün çoğunu oğlum Emirhan'la birlikte geçirir. Bugüne kadar herhangi ağır hastalık geçirmedi. Bir rahatsızlığı yok. Evden fazla uzağa gidemez. Televizyon seyretmeyi çok sever" diye konuştu.