BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,24
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Serhan Merve'ye her şeyi itiraf etti

Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıka Ufak Tefek Cinayetler 30.son bölümde Serhan, Merve'ye her şeyi itiraf etti. Neler olacağı Ufak Tefek Cinayetler 30.son bölüm ardından yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 31.yeni bölüm fragmanında. İşte Ufak Tefek Cinayetler 31.yeni bölüm fagmanı

Abone ol

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Ufak Tefek Cinayetler, sona doğru yaklaşıyor. Ufak Tefek Cinayetler 30.son bölümde izleyici Serhan ve Merve'nin yüzleşmesi geceye damga vurdu. Ufak Tefek Cinayetler 30.son bölüm ardından Ufak Tefek Cinayetler 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve cevaplar onda. Gelin önce Ufak Tefek Cinayetler 30.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Ufak Tefek Cinayetler 31.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 30.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Sarmaşık’ta yaza merhaba partisi için geri sayım başladı! Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek?

Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal? Entrika ve çözülmelerle dolu yeni bölümüyle Ufak Tefekler Cinayetler, Salı akşamı Star’da.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 31.YENİ BÖLÜM İLK SAHNE