BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 19.son bölümde neler oldu son bölüm özeti

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ufak Tefek Cinayetler 19.son bölümde kirli bir sır daha ortaya çıktı. Seyredenler asıl cinayeti beklerken, Oya'nında öldürülmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Ufak Tefek Cinayetler 19.son bölümde neler oldu özeti...

Abone ol

Kirli sırlar bir bir açığa çıkıyor. İzleyici Ufak Tefek Cinayetler'de 'Camdan kim düştü' sorusuna cevap ararken, bu cinayetin Sarmaşık'taki tek cinayet olmadığını öğrendi. Birileri Oya'yı öldürmeye kalkıştı... Ufak Tefek Cinayetler 19.son bölümünde yeni sırlar açığa çıktı, işler fena halde karışıyor. Kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmadığı bu durumda gelecek bölümlerde neler olacak seyirici merak ediyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler 19.son bölümde neler oldu merak ediyor musunuz, işte özeti haberimizde. Ufak Tefek Cinayetler 19.son bölümün hemen ardından Ufak Tefek Cinayetler 20.yeni bölüm önizlemesi de geldi. Sizi haberin devamına alalım. 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 19.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Kendince çok önemli olarak arz ettiği planlar kuran Merve, bu planların teker teker gün yüzüne çıkmasıyla hayal kırıklığı yaşamıştır. Yaşadığı hiçbir hayal kırıklığında çöküş yaşamayan Merve, her birisinin cevabını karşı ataklarla vermiş ve Pelin, Arzu ve Burcu'nun işlerine çomak sokmuştur. Tüm bunların yanında Merve'yi derinden etkileyen en önemli olay ise Oya'nın sergilediği tutum olmuştur. Merve'nin hırsızlık esnasında kullandığı malzemeleri ele geçiren Oya, bunları almak için evine bir hışımla gelen Merve'ye zavallı muamalesi yapmış ve malzeme poşetini önüne atmıştır. Karşılaştığı durum karşısında gururu incinen Merve ise benimsenen dik duruşunu kaybederek gözyaşlarına boğulmuştur. Pelin ise aralarının çok iyi olmadığını bildiği Oya ile Merve'yi aynı masada otururken görünce şoka uğramıştır. Dizinin final bölümlerine atıfta bulunulan son sahnelerde, Oya'nın ölüm sahnesi olay yarattı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 20. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 20. yeni bölümüyle 13 Mart Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.