BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.399,67
HABER /  GÜNCEL

UEFA Asbaşkanı'ndan ilk açıklama

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararına futbol camiasından da tepki yağdı.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararına futbol camiasından da tepki yağdı.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanması kararıyla ilgili bir açıklama yapmasının doğru olmayacağını söyledi. Şenes Erzik, "Konuyla ilgili olarak konuşmam doğru olmaz" dedi.

Açıklamayı UEFA'nın yapacağını ifade eden Erzik, "Ben, UEFA asbaşkanıyım. Dolayısıyla bu kararla ilgili açıklama yapmam doğru olmaz. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz" diye konuştu ve Türk futbolunun zarar görmemesi temennisinde bulundu.

İLK DESTEK GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım'ın, futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanmasına çok üzüldüğünü söyledi.

Cavcav, "Amatör ruhla çalışan bir başkana böyle birşey reva görülmemeliydi" dedi. Cavcav, Fenerbahçe'nin, Aziz Yıldırım'ın 13 yıllık başkanlığı süresince büyük başarılara imza attığını belirtti ve "Tutuklama kararına çok üzüldüm. Fenerbahçe, onun döneminde çeşitli branşlarda büyük başarılar elde etti. Kendisine böyle bir şey reva görülmemeliydi. Bir başkan olarak durumuna çok üzüldüm. İnşallah ileriki süreçte kendisi de Fenerbahçe de temize çıkar" diye konuştu.