BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.395,82
HABER /  GÜNCEL

Ücret fazla diye taksici öldürdüler

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde bir taksici müşterilerin kurbanı oldu.

Abone ol

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, arabasına müşteri olarak binen şahıslarca başından silahla vurulan taksi şoförü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde Setur Marina karşısındaki Derya Taksi Durağı'na gelen 30-35 yaşlarındaki 2 kişi, Davutlar Beldesi'ne gitmek istediklerini belirterek, Ekrem Turan'ın kullandığı 09 T 4153 plakalı taksiye bindi.

Müşterilerini Davutlar'a götürmek için duraktan ayrılan taksi şoförü Ekrem Turan'ı, Davutlar yolu üzerindeki Nazili Sitesi Pazarı yanındaki bir mağazanın önünde durdurdu. Ekrem Turan'ın kafasına ateş eden saldırganlar kaçarken, aracının içinde başından vurulmuş olarak bulunan taksi şoförü Turan, ağır yaralı olarak Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Turan, bugün saat 18.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Ekrem Turan'ın kimseyle sorununun bulunmadığını belirteren Derya Taksi'deki çalışma arkadaşları, olayın Davutlar'a kadar olan 87 YTL'lik taksi ücretinin fazla bulunmasından kaynaklanmış olabileceğini kaydederek, aslen Çorumlu olan ve uzun yıllardır Kuşadası'nda taksicilik yapan Ekrem Turan'ın çok sevilen bir insan olduğunu söyledi.