BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.478,64
HABER /  GÜNCEL

Uçak tuvaletinde tecavüz skandalı!

Phoenix'ten New York'a gitmek için uçağa binen 32 yaşındaki Aubrey Lane isimli kadın, sarhoş bir adamın tuvalette kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Olayı uçuş görevlilerine anlatan Lane, uçaktan indiği gibi hastaneye gittiğini fakat suçlunun gözaltına bile alınmadığını ifade etti.

Abone ol

Phoenix'ten New York City'e gitmek için uçağa binen kadın, kendisini takip eden sarhoş bir erkeğin, tuvalette cinsel saldırıda bulunduğunu ifade etti. Talihsiz kadın, iner inmez hastaneye gittiğini, ancak kendisine tecavüz eden kişinin gözaltına bile alınmadığını bildirdi.

32 yaşındaki Aubrey Lane, 2017 Haziranında bindiği American Airlines uçağında iğrenç bir olay yaşadığını söyledi. Phoenix'ten New York City'e gitmek için uçağa binen kadın, kendisini takip eden sarhoş bir erkeğin, tuvalette cinsel saldırıda bulunduğunu ifade etti.

GÖZALTINA BİLE ALINMADI: Olayı anlattığı uçuş görevlilerinin de hiçbir şey yapmadığını belirtti. Lane uçak iner inmez hastaneye gittiğini, ancak kendisine tecavüz eden kişinin gözaltına bile alınmadığını bildirdi.

abd