BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.442,86
HABER /  GÜNCEL

Üç penaltı Trabzonspor'u çıldırttı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe’nin dün üç penaltı bulmasına göndermede bulundu.

Abone ol

Fenerbahçe’nin 6-0’lık Ankaragücü galibiyetinde üç penaltı kazanması, Trabzonspor’u rahatsız etti.

“Aykut Kocaman’ın söyledikleri karşılığını buldu galiba” diyen Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, maçı izlemediğini söyledi ve Aykut Kocaman'ı hedef aldı. 

MAÇI İZLEMEDİM AMA

Kanaltürk’e konuşan Genel Sekreter Hasan Yener, “Fenerbahçe’nin üç penaltı bulması çok enteresan... Maçı izlemedim. Ama bu konuda telefonlar aldım. Arkadaşların ilk penaltı konusunda tereddütleri var. Aykut Kocaman’ın yüzü kızarmıştır herhalde. Kocaman’ın söyledikleri karşılığını buldu galiba. Yarış keşke sahada olsa... Medyaya bakacağız. Bu hafta neler yazacaklar? Kamuoyunun takdirine bırakıyorum” diye konuştu.

KÖTÜ TEZAHÜRAT TEMSİLCİ RAPORUNA GİRDİ

Bu arada sarı-lacivertlilerin üçüncü penaltı golünden sonra Avni Aker Stadı’nda sarı-lacivertlilerin Başkanı Aziz Yıldırım ile Futbol Federasyonu aleyhine tezahüratta bulundular. Kötü tezahüratı temsilci raporunda da yer alan bordo-mavililerin ikinci kez çirkin ve kötü tezahürattan dolayı para cezası alacağı ifade edildi.

Öte yandan her karşılaşma sonrasında “kolbastı” oynayarak maçtan ayrılan Trabzonsporlu futbolcuların, Fenerbahçe’nin galibiyetinden dolayı sıkıntılı oldukları bu nedenle soyunma odasına gitmeleri dikkatlerden kaçmadı.

TRABZON’UN GELECEKLERİ

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi finalde mağlup ederek Türkiye şampiyonu olan U-18 ve Buca Cup’ta şampiyon olan U-13 takımları maç öncesinde ödüllendirildi. Başkan Sadri Şener tüm futbolcuları tek tek tebrik ederek hediyeler verdi. Bordo-mavili minikler de daha sonra kupalarıyla birlikte stat etrafında tur attı.