BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.424,07
HABER /  GÜNCEL

Kocaman O'nu öve öve bitiremedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"Geldiğimiz nokta itibariyle çok büyük bir engel olarak gözüküyordu Ankaragücü. Yüksek yeterliliklerinin yanı sıra saha dışındaki bir takım yaşananlarla da engel gözüküyordu. Çok istedik ve bunu oyuna yansıttık.

Karşımızda organize olan ve sahanın her yerinde iyi savunma yapan bir ekip vardı. Ta ki penaltıya kadar. Penaltı golü oyundaki istekli halimizi arttırdı. İkinci gol Ankaragücü'nün direncini yitirmesine neden oldu.

O andan itibaren 3. golü bulmak ve Sivas maçını düşünmek, hem takımın hem benim temel düşüncesiydi.. İkinci yarı bu düşüncelerle geçti. Maçın öncesinde düşündüğümüzden çok farklı bir skorla kazandık.

Kısaldıkça uzayan ligin sonuna geldik. Umarım Fenerbahçeliler'e bayram sevinci yaşatırız Sivas'ta. Sivas maçına kadar olan 1 haftayı sağlıklı, zihinsel olarak da sağlıklı değerlendirip, maça yüksek konsantrasyonla ve sağlam çıkmayı başarmak istiyoruz.

Ondan sonra maçı kazanmak için her türlü gücümüzü oryaya koymak istiyoruz. Takımın organize hali, isteği ve motivasyonu umutlandırıyor. Gerçi her maç kendi içinde ayrı senaryo barındırıyor. Umarım o senaryo bizi sevindirir.

Penaltı ne kadar kolay gözükse de diğer pozisyonlardan daha zor olur. Diğer pozisyonlarda vuruş yaparsınız ve beklersiniz. Penaltıda ise beklersiniz, beklersiniz ve vurursunuz. Zor vuruş yaparsınız.

Alex, kalitesine yakışan bir gol attı. Son gol imzaydı. O pozisyonda başka oyuncular farklı yol deneyebilirdi ama tek kelime ile imzaydı. Kendisini tebrik ediyorum. Takımımız adına ve kendi adıma tebrik ediyorum"