BIST 10.100
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.426,48
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş'ten imalı sözler

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, İBB maçını yorumlarken son dakika golleriyle kazanmalarını eleştirenlere seslendi.

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş, “Biz bu işe bir futbol oyunu olarak bakıyoruz. Diğer oyunlar içinde olmadık. Kimseden yardım beklemedik, kimsenin de yardımıyla buraya gelmedik” dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u hak ederek yendiklerini söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bu bir oyun. Biz bu oyunu emek vererek kazanma adına işimizi yapmaya çalıştık. Özellikle ilk yarı çok pozisyonlar bulduk. Sonuç daha da farklı olabilirdi” dedi.

Üç puan aldıklarını ancak gördükleri kart nedeniyle iki oyuncularını kaybettiklerini dile getiren Güneş, penaltı şüphesini dile getiren Abdullah Avcı’ya sitem etti, “Nedense bizim maçta aleyhte, lehte kararlar gündeme geliyor. Ama Holmen’in ayağı yere ama arkadaşımız onu göremedi” yorumunu yaptı.

Güneş, “Kamuoyunu nasıl yönlendirirseniz öyle oluşur. Biz bu işe bir futbol oyunu olarak bakıyoruz, diğer oyunlar içinde olmadık. Bugün de futbol adına iyi şeyler yapmaya çalıştık. Hatalarımız var, doğrularımız var. Bunu seyircilerimizin, oyuncularımızın böyle bilmesini istiyorum” diye konuştu.

Şenol hoca sözlerini şöyle tamamladı:

“Attığımız gol doğrudur, değildir bunlar tartışılabilir. Kulüpleri taraflı olarak yorumlamayı doğru bulmuyorum. Biz işimiz iyi yaptık, emek vererek yaptık. Kimseden yardım beklemedik, Kimsenin de yardımıyla buraya gelmedik. Dün de öyle söyledim, bugün de öyle diyorum, lig bittiği zamanda aynı söyleyeceğim. 82 puan alırsak, şampiyon olursak da aynı şekilde olmazsak da aynı şekilde söyleyeceğim. Sezon başından beri maçları kazanmak, rakibe üstünlük sağlamak, oynadığımız oyundan keyif almak ve vermek için mücadele ettik. Bunu yaparken de hatalarımız tabi ki oldu.”