BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,69
ALTIN 2.396,03
HABER /  GÜNCEL

Üç il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, üç il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. İşte yağışın etkisine girecek o iller

Abone ol

KIRKLARELİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırklareli merkez ve güney ilçelerinde (Lüleburgaz, Babaeski, Pınarhisar, Vize) önümüzdeki iki saatlik periyotta kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın bekelndiğini açıkladı. Yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, dolu, kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BALIKESİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Balıkesir radarından alınan son verilere göre; Balıkesir'in Gönen, Manyas, Bandırma, Susurluk ile Bursa'nın Karacabey ve M. Kemal Paşa ilçelerinde önümüzdeki iki saatlik periyotta kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini açıkladı.
Yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, dolu, kuvvetli rüzgar bv) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

EDİRNE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne'nin Kuzey ve Güneyi (Lalapaşa, Süloğlu, Enez ve Keşan), Kırklareli'nin Kuzey ve doğusu ( Kofcaz, Demirköy ve Vize ) Tekirdağ merkez ve güney ilçeleri ( Malkara ve Şarköy ) çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak etkili olmasının beklendiği açıkladı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.