BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.403,42
HABER /  GÜNCEL

Üç gün sonra bu acıyı da unuturuz!

Billur Kalkavan ekranlarda "terör ve şehitler" üzerine hamaset yapanlara ders veren sözler söyledi.

Abone ol

26 şehit ile birlikte ekranlar terör yorumlarından geçilmiyor. Günün belki de en gerçekçi yorum ve değerlendirmesi Billur Kalkavan'dan geldi.

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, Canlı yayında ekran yüzleri şehitler üzerine duygusal konuşmalar yapıp, gözyaşları dökerken Billur Kalkavan'ın sözleri kamuoyunun isyanı ile yüklüydü.

"30 senedir aynı şeyleri duyuyor" diyerek adeta patlayan Kalkavan, "Bu dram bana yapmacık da geliyor. 30 senedir aynı şeyleri duyuyoruz. Bunun durdurulacağını, buna bir daha izin verilmeyeceğini duyduk... Ama benim gördüğüm hiçbir şey olmuyor. Olan annelere oluyor" dedi.

ÜÇ GÜN SONRA UNUTURUZ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "intikamı alınacak" sözüyle ilgili olarak da "Aman kaçıncı alacaklar yani... Almıyorlar işte..." diyerek isyan etti.

Kalkavan medya ve kamuoyuna da çaktı:

"Biz üç gün sonra bu çocukları da unutacağız. Başka çocuklar ölünceye kadar şakara-şukara eğleneceğiz, bir kaç gün sonra yine aynı şey olunca yine aynı dramı yaşayacağız. Ben artık bunun bize son verildiği gibi bize son verildiği gibi son verilmesini istiyorum... "

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O PATLAMA