BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Twilight'ın yıldız oyuncusu günah çıkardı!

Ünlü oyuncu Kristen Stewart, Marie Claire dergisine verdiği röportaj ile adeta sansasyon yarattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Twilight serisinde sergilediği oyunculuk performansı ile tüm dünyada yankı uyandıran güzel oyuncu Kristen Stewart ünlü magazin dergisine kapak oldu. 

23 yaşındaki genç oyuncu Kristen Stewart ünlü magazin dergisi Marie Clarie'in Mart sayısının kapaklarını süsledi. Güzel oyuncu verdiği harika pozlarının yanı sıra oyunculuk hayatından özel hayatına samimi açıklamalarda bulundu ve hayatının bir analizini yaptı.

1.20140211154913.jpg


Twilight serisi ile birlikte Hollywood kapılarını ardına kadar açan Kristen Stewart hayatına dair şok açıklamalarda bulunduğu röportajını Marie Claire dergisine verdi. Twilight serisinden sevgilisi Robert Pattinson ile olan ilişkilerinden, ünlü oyuncu filmin yönetmeni 42 yaşındaki Rupert Sanders ile aldatmasına kadar sansasyon yaratacak açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Marie Claire dergisine adeta günah çıkardı.

2.20140211155245.jpg

Ünlü oyuncu hayatında birçok hata yaptığını ve hatalarından pişman olduğunu röportajında belirtirken insanların kendisini dışarıdan yargılamalarının çok kolay olduğunu ve buna çok sinirlendiğini belirtti.