BIST 10.302
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.402,86
HABER /  SPOR

Twente evine avantajlı dönüyor

FC Twente Enschede karşısında gol bulamayan ve bir de penaltı atışından yararlanamayan Sporting Lisbon çok önemli bir fırsat tepmiş oldu.

Abone ol

Jose Alvalade Stadı'ndaki Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 66 dakika 10 kişi oynayan FC Twente Enschede karşısında gol bulamayan ve bir de penaltı atışından yararlanamayan Sporting Lisbon çok önemli bir fırsat tepmiş oldu.

Sporting [0 - 0] Twente

José Alvalade Stadı'nda 66 dakika 10 kişi mücadele eden Hollanda temsilcisi FC Twente Enschede karşısında gol bulamayan ve bir de penaltı atışından yararlanamayan Sporting Lisbon çok önemli bir fırsat tepmiş oldu.

24. dakikada Sportingli Postiga'ya yaptığı faul sonrası mücadelenin Alman hakemi Felix Brych tarafından oyundan ihraç edilen Boschker konuk ekibin José Alvalade Stadı'nda 10 kişi kalmasına sebep oldu.

Portekiz ekibinin orta sahadaki yıldızı Moutinho 27. dakikada penaltı atışından yararlanamayınca takımını skor avantajından etmiş oldu.

Bu karşılaşmanın rövanşı 4 Ağustos'ta Arke Stadı'nda oynanacak ve 2009 Sezonu Şampiyonlar Ligi grupları öncesi play-off oynamaya hak kazanacak takım belli olacak. Karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonu adına Stéphane Laurent Lannoy düdük çalacak, Eric Dansault ve Laurent Ugo yardımcılıklarını yapacak.