BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.406,93
HABER /  SPOR

Beşiktaşın Deco hayali çabuk bitti

Yıldırım Demirören'in "müjdeli haber bekliyoruz" dediği Deco transferi için Teknik Direktör Mustafa Denizli olumsuz cevap aldıklarını duyurdu!

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Sevilla yolculuğu öncesi basın mensuplarıyla sohbet gerçekleştirdiğini duyuran DHA, haberinde deneyimli teknik adamın sözlerine yer verdi.

Adı Beşiktaş ile anılan Portekizli yıldız futbolcu Deco ile ilgilendiklerini doğrulayan Denizli, bu futbolcunun hocası ve kulübü tarafından transferine izin verilmediğini açıkladı.

-"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAYA SICAK BAKIYORDU"-

Denizli, Deco'nun Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakmasına rağmen, Chelsea kulübü ve teknik direktör Ancelotti'nin Deco'yu bırakmayı düşünmediğini ifade etti.

Tecrübeli teknik adam ayrıca yeni bir yabancı transferi yapmak için sözleşmesinin dondurulması gündemde olan Matias Delgado konusunda hala bir sonuç alamadıklarını, Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin dondurulması ile ilgili somut adım atamadıklarını sözlerine ekledi.

-DEMİÖREN "BEKLİYORUZ" DEMİŞTİ-

Deco transferi konusunda bugün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan açıklamasında ise Başkan Yıldırım Demirören şu ifadeleri kullanmıştı;
"Deco için Chelsea Kulübü’nden haber bekliyoruz. Son sözü onlar söyleyecek. Deco, teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin en çok istediği isimlerin başında geliyor. Chelsea’den müjdeli haber geleceğini umuyoruz".

Demirören'in müjdeli haber beklediklerini ifade ettiği Deco konusunda, Denizli'nin ise müjdeli haber almadıklarını duyurması, bu transferin olmayacağı fikrini akla getirdi.