BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.388,85
HABER /  GÜNCEL

TV8 yeni teknolojilerle fırtına gibi geliyor!

tv8 son teknolojisi ve deneyimli ekibiyle yeni yerinde bu sezon çok daha farklı geliyor...

Abone ol

Yeni sezona yoğun bir çalışma süreci sonrasında giren tv8 yepyeni isimler ve yeni kanal projeleri ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Okan Bayülgen gibi önemli bir isimi ekibine dahil eden kanal tüm hızı ile yoluna devam ediyor. 

İzleyicisine daha ileri teknik altyapı ile hizmet vermek isteyen ve bu amaçla Ayazağa'da yeni bir bina inşa eden tv8, baştan sona en son teknolojiler ile donatılan yeni binasında Ekim ayı içerisinde yayınlarına başlıyor. 

İnternethaber olarak tv8 Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü Billur Güneşdoğan'a tv8'i ve izleyicileri bekleyen gelişmeleri sorduk ve samimi cevaplar aldık.

Billur Güneşdoğan "tv8 nasıl bir kanal?" sorusuna "tv8 olarak reyting kaygısı taşımadan, toplum yararını gözeten farklı ve özgün yayınlarla, ülkemizin ihtiyacı olan "iyi ve farklı televizyon" kavramına uygun hareket etmeye çalışıyoruz" diye yanıtlıyor ve şöyle devam ediyor: "Bu sebeple izleyicilerimizin de ihtiyacını karşılamak amacıyla yepyeni projeler arayışında olan dinamik bir kanalız. Tüm bu süreçte değişmeyen tek şey yayın politikamız ve de farklı kanal imajımızdır."

AYAZAĞA'DA YENİ BİNA

Güneşdoğan, yeni bir binaya taşınmaya neden ihtiyaç duyulduğunu ise şöyle anlatıyor:

"Ekim ayı içerisinde, tv8'i Maslak Ayazağa'da kendi özel binasına taşıyoruz ve yeni yayın dönemimize taşınma sürecimiz ile birlikte başlamış olacağız. Yeni bina ve teknolojilerimiz ile birlikte artık izleyicilerimiz ve de sektördeki diğer arkadaşlarımız daha farklı bir tv8 ile tanışacak."

Kanalın sektöre ilk adım attığında teknolojik olarak iyi durumda olduğunu ama zaman içerisinde bir yenilenme sürecine giremediğin anlatan Güneşdoğan, Yayın Grubu Başkanımız Abiş Hopikoğlu önderliğinde, tüm kanal olarak yenilenme çalışmalarına başladıklarının altını çizdi. 

15 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Güneşdoğan yaklaşık 15 milyon dolarlık bir yatırım yaptıklarını ve tamamen yanilenmiş bir tv8'in geldiğini ise şöyle anlattı:

"Yeni binamızda üç tane, çok büyük 750, 450 ve 300 metrekarelik stüdyomuz bulunuyor. Türkiye'nin belki de en büyük haber merkezi ve stüdyosuna sahip olacağız."

TV8'DEN YENİ 2 KANAL DAHA 

Billur Güneşdoğan yeni açılacak 2 kanalın müjdesini de verdi:

"Yakın süreçte yepyeni iki kanalı daha izleyiciler ile buluşturacağız. Marketing kanalımız ve de Türk televizyonlarının en deneyimli isimlerinden Okan Bayülgen Genel Yayın Yönetmenliği'nde kurulacak ve gençlerle buluşacak gençlik kanalımız ile izleyicilerimize farklı ve ayrıcalıklı yeni ekranlar sunmuş olacağız." 

Güneşdoğan tüm bu gelişmelerin yanı sıra sanal mecralarda da güçlü çalışmaların olduğunu açıklıyor. İnternet sitesini yenileyen kanal, haber portalı ile tv8'in ilkeli, doğru ve objektif habercilik anlayışını seven ve takip eden takipçilerimizle buluşmayı planlıyor.