BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.448,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tuzluca'da halk meclisi toplandı

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde, her 3 ayda bir düzenlenen Halk Danışma Meclisi'nin 2. olağan toplantısını yapıldı.

Abone ol

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Tuzluca Kaymakamı Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve her vatandaşlar katıldı.

Her kesimden, her siyasal görüşten katılımın olduğu toplantıda, Tuzluca'nın sorunları, sorunların çözümü ve mart ayında yapılan toplantıdan bu yana yapılan faaliyetler ve hizmetlerin paylaşılması oldu.

Belediye Başkanı Türkan, yaptığı açıklamada, daha önce ilk toplantısını gerçekleştiren Halk Danışma Meclisi toplantılarının 3 ayda bir düzenli olarak yapılacağını belirtti. Başkan Türkan, halkın yönetime katılmasını önemsediklerini, halkın görüş ve düşüncelerini bilip, yapılacak çalışma ve faaliyetlerde göz önünde bulundurulması gerektiğini, halkın kendilerini yöneten ve yaptığı çalışmalardan haberdar olması gerektiğini vurgulayarak, birlik bütünlük içerisinde bazı şeylerin beraber başarılacağını kaydetti.

Daha sonra Türkan, Mart ayından bu yana yapılan faaliyetleri ve yapılacak projeleri daha önce devam eden projelerin hangi aşamada olduklarını anlattı. Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden toplantı, katılımcılara birer çakı ve masa saati hediye edildikten sonra verilen yemekten ardından son buldu.