BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,74
ALTIN 2.447,57
HABER /  GÜNCEL

Tuzla Ramazanı bekliyor

On bir ayın sultanı Ramazan, en güzel haliyle Tuzla’da yaşanacak. Yapılan çalışmalar tamamlandı.

Abone ol

Mehmet Demirci önderliğindeki Tuzla Belediyesi, hem maddi hem manevi olarak Ramazan’ın tüm güzelliklerini Tuzlalılara hissettirebilmek için var gücüyle çalışıyor. Yapılan Ramazan çalışmalarında sona gelindi ve Tuzla artık Ramazan’a hazır..

Ramazan’ın en güzel hasletlerinden biri olan yardımlaşma ve ikram etme hasletleri Tuzla’da yeniden hayat buluyor. Kurulan iftar çadırımız ile her akşam 20 bin kişi hem lezzetli, hem de hijyenik yemekler ile iftarını yapacak. İhtiyaç sahipleri, işinden çıkıp evine yetişemeyen ya da Ramazan’daki birlik duygusunu tam anlamıyla yaşamak isteyen bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu iftar çadırımız da ayrıca, Ramazan boyunca yapılacak etkinlikler ile coşku tam anlamıyla yaşanacak. Tuzla Kaymakamlığı’nın yanındaki alana kurulan iftar çadırımızda on bir ayın Sultanı bir başka yaşanacak.

Ramazan boyunca yapılacak etkinliklerin yanı sıra yardımlaşma faaliyetleri ile de Tuzlalıların yanında olacak olan Tuzla Belediyesi ekipleri, boynu bükük hiçbir vatandaşımızın kalmaması için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.