BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tuzla Belediyesi Marka Oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kurucu başkanı olduğu Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Güllüce, “Tuzla Belediyesi, ekibi ve hizmetiyle belediyecilikte marka oldu” dedi.

Abone ol

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kurucu başkanı olduğu Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Güllüce, “Tuzla Belediyesi, ekibi ve hizmetiyle belediyecilikte marka oldu” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile birlikte Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Başkan Yardımcıları tarafından belediye girişinde karşılanan Bakan Güllüce, yemekhanede personelle sohbet etti.

Tuzla’da Örnek Bir Ekip Ruhu Var
1 Kasım 1992’de göreve başladığı Tuzla Belediyesi’nin 22 yılda çok ilerleme kaydettiğine değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bu durumundan övgü dolu sözlerle bahsetti. Bakan Güllüce, “Tuzla’da 3 dönem belediye başkanlığı yaptım. Tuzla Belediyesi örnek bir personel yapısına ve ekip ruhuna sahip. Bana ‘Yeniden ekip kur’ deseler, sizinle birlikte olurum.” dedi.

Tuzla Belediyesi Bakan Çıkarttı
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Tuzla ve Tuzla Belediyesi, bünyesinden bakan çıkarttı. Bu emek, bu başarı sizin. Tuzla bununla iftihar edebilir. Bakanlığımdan önce Anadolu’da 588 belediyeyi kapsayan bir sorumluluğum vardı. O dönem gittiğim her yerde Tuzla Belediyesi’nin hizmetiyle tanındığını gördüm. Tuzla Belediyesi, ekibi ve hizmetiyle belediyecilikte marka oldu.”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya görevinde başarılar dileyen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, seçimlerden sonra personelle birlikte yemek sözü aldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bakan Güllüce’ye belediye başkanlığı döneminde Aydınlı çöplüğünün kaldırılması için Çevre Bakanlığı’na çağrı yaptığı günleri hatırlatan çerçeveli fotoğrafını hediye etti.